Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Nisan, 2019 14:14 tarihinde yayınlandı
0

İşte Seçilen Başkanların ilk icraatları

Biri ağırlık koydu, diğeri kapsını söktürdü

Yenice ve Eskipazar ilçelerinde seçimi kazanan MHP’li belediye başkanların ilk icraatları makam kapılarından yana oldu. Eskipazar Belediye Başkanı seçilen MHP’li Hüseyin Dönmez makam odasının kapısını söktürürken, MHP’li Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ise kapıya 5 kg’lık ağırlık koydu.
Eskipazar ilçesinde yüzde 57 oy ile Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Dönmez’in ilk işi makam odasının kapısını söktürüp atmak oldu. Mazbatasını aldıktan sonra makamına oturan ve ilk olarak makam odasın kapısını söktüren Dönmez “Kapımız 24 saat halkımıza açık olacak.” dedi. Hiçbir vatandaşın kapısından dönmeyeceğini belirten Başkan Dönmez “Daha önceki yıllarda da belediye başkanlığı yapmıştım. O zamanda kapım herkese 24 saat açıktı. Allah nasip etti, Eskipazar halkı beni tekrar belediye başkanı olarak seçti. Ben onlara hizmet etmek için 24 saat onların emrinde olacağım. Seçim çalışmasında Eskipazarlı hemşehrilerime söz vermiştim, ‘Kapım her zaman sizlere açık olacak’ demiştim. Bu nedenle makam odamın kapısını söktürdüm. Belediye binasına gelen ve benimle görüşmek isteyen herkes rahat rahat makamıma gelip benimle görüşecek.” diye konuştu.
MHP’nin Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ise makam kapısına 5 kilogramlık tartı koydu. Başkan Çaylı, sosyal medyasından paylaştığı yazıda, “Söz verdik, demiştik ki belediye başkanlığı makam odasının kapısını hep açık tuttuk, tutmaya devam edeceğiz. Kapımızdaki 2 kg’luk okkayı 5 kg’ya çıkaracağız demiştik. Ve ilk icraatlarımızdan ilki bu oldu. Söz verdi mi yaparız.” ifadesini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
0123
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 09:45 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te kekik toplarken kurtlarla karşılaştı

Karabük’te kekik toplamak için Bulak Kanyonu’na giden vatandaş, yamaçta dolaşan 3 kurdu cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

Bulak Kanyonu’nda gezintiye çıkan vatandaş, kanyonun dik yamacında hareketlilik fark etti. Çalılar ve çam ağaçları arasında dolaşan 3 kurdu gören vatandaş, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Görüntülerde, kayalık ve sık bitki örtüsüyle kaplı yamaçta ilerleyen kurtların bir süre çevreyi gözlemlediği görüldü. Bölgede dolaşan kurtlar, daha sonra dik araziden tırmanarak ormanlık alanda gözden kayboldu.

Kurtların yerleşim yerine yakın noktada görüntülenmesi, bölgedeki yaban hayatı hareketliliğini ortaya koydu.

Bizi sosyal medyadan takip edin