Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Şubat, 2024 04:24 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

İstavrit bolluğu tezgahlara yansıdı

Zonguldak’ta yaşanan istavrit bolluğu tezgahlara yansıdı. İstavritin kilosu 60 liradan satıldı.
Zonguldak’ta birkaç gündür devam eden istavrit bolluğu tezgahlara yansıdı. İstavrit tezgahlarda kilosu 60 liradan satıldı. İstavritin fiyatının uygun olması vatandaşın ilgisine neden oldu. Diğer yandan istavritle birlikte satılan hamsi ise kilosu 150 liradan alıcı buldu.
Balıkçı Zeki Beybeyoğlu, “Zaten sezonda palamut bolluğu olmadı. Bir hamsi bolluğu olmadı. Ama Allah gene bir şeyler verdi. İstavrit balığı oldu, mezgit balığı oldu. Şimdi artık sezonun sonuna yaklaşıyoruz. Zaten 5-6 aydır satıyoruz. İstavrit bolluğu oldu. Hala da istavrit devam ediyor. Hala kayıklar burada. Türkiye’nin kayıkları burada. Giresun’dan, Trabzon’dan kayıklar geldi. Fiyatlar 50-60 liraya düştü. Hamsi 150 lira. Hamsi az geldiği için, kasası pahalı olduğu için biz de bu fiyata satıyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çorum’da yaşlı kadın evinde ölü bulundu

Çorum’un Alaca ilçesinde yakınlarının haber alamadığı yaşlı bayan, yalnız yaşadığı konutunda meyyit bulundu.
Olay, Alaca ilçesi Günhan Mahallesi Sakarya Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, 80 yaşındaki Makbule Susam’dan bir müddettir haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Davet Merkezine bildirdi. İhbar üzerine yaşlı bayanın adresine polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Konuta giren takımlar, yaşlı bayanın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerin akabinde Makbule Susam’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Alaca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Susam’ın kesin vefat sebebi yapılacak otopsi sonucunda belirlenecek.
Ekipler olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin