karabuk
İmsak 05:44
Güneş 07:08
Öğle 13:06
İkindi 16:18
Akşam 18:53
Yatsı 20:13
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
ISTANBUL
Berkay Doğan tarafından
23 Nisan, 2025 13:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

İstanbul’da 6,2 Büyüklüğünde Deprem

İstanbul’da, Silivri açıklarında meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki deprem kent genelinde ve çevre illerde hissedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), depremin Marmara Denizi açıklarında, yerin 6,99 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini açıkladı.

İlk olarak 3,9 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedilirken, kısa bir süre sonra ikinci ve daha şiddetli bir deprem yaşandı. Yaklaşık 10 saniye süren ve İstanbul’un birçok ilçesinde hissedilen sarsıntı vatandaşlarda büyük panik yarattı.

NTV canlı yayınına katılan Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz, depremin İstanbul’da deprem beklenen bölgede gerçekleştiğini belirterek, sarsıntının stres biriktiren bir alanda oluştuğunu ifade etti.

Yetkililerden şu ana kadar can veya mal kaybına ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken, ekiplerin sahada durum tespit çalışmaları sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
ugur ucar bizim icin kazanarak devam etmek onemli dgkmagwE
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Uğur Uçar: “Bizim için kazanarak devam etmek önemli”

Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Hatayspor maçının ardından, "İkinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle beraber takım reaksiyon gösterdi ve 3 puana uzandı. Bizim için kazanarak devam etmek önemli" dedi.
Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Çorum FK, evinde konuk ettiği Hatayspor’u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, "Boşa geçen 45 dakika, çok kötü bir ilk yarı, benim kabul etmeyeceğim bir oyun sahada vardı. Ama ikinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle beraber takım reaksiyon gösterdi ve 3 puana uzandı. Bizim için kazanarak devam etmek önemli. Önümüzdeki Bolu maçına bakacağız" diye konuştu.
Takım kadrosu ile ilgili de değerlendirme yapan Uğur Uçar, "Geçen haftaya göre değişiklikler yaptık. Ama istediğimiz performansı alamadık. Bu inişler, çıkışlar olabilir. Ama oynayan, oynamayan herkes birlikte hareket etmek zorunda. Çünkü hedefimiz aynı, bu hedef doğrultusunda aile ortamını sağlamak için herkesin birbirine destek olması gerekiyor. Oynamayan oyuncular için bir uygunsuzluk yok. Onlarla da konuşuyoruz. Şans vermek isterim ama oyuncu değişikliklerini maçın gidişatına göre yapıyorum" ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin