Karabük Postası tarafından
30 Eylül, 2023 14:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

İstanbul Valiliğinden sarı kodlu uyarı

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada kentte çok kuvvetli sağanak yağış beklendiği yönünde uyarıda bulunuldu. Valilik, ‘Sarı’ kodlu olarak verilen uyarıda etkili olacak olan kuvvetli yağışlara karşı dikkatli olunması istenildi.

İstanbul Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada kent için sarı kodlu uyarıda bulunularak, " Yağışların (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren Pazar akşam saatlerine kadar İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova ile Tekirdağ’ın doğusunda yerel olarak kuvvetli ve çok kuvvetli (21-75) olması beklendiğinden yaşanabilecek sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi. İstanbul Valiliğinden sarı kodlu uyarı (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 08:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu’da evin çatısında yaban arısı paniği

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bir konutun çatı katında bulunan yaban arısı yuvası, itfaiye takımlarının müdahalesiyle çıkarıldı.
Çeşme Mahallesi Dış Kale Altı Sokak’ta Abdullah Yıldız, meskeninin çatı katında büyük bir yaban arısı yuvası fark edince durumu Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü takımlarına bildirdi. İhbar üzerine kısa müddette adrese gelen gruplar, gerekli güvenlik tedbirlerini aldıktan sonra yuvayı dikkatlice yerinden çıkararak çuvala koydu. Akabinde yaban arıları, yerleşim alanından uzağa götürülerek tabiata bırakıldı.
Yaban arılarının çıkarılma anı cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin