Reklam
Reklam
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
27 Eylül, 2023 13:43 tarihinde yayınlandı
0

İSO 500’de Karabük TSO’dan 3 Şirket Yer Aldı

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)  Yönetim Kurulu Başkanı  Fatih Çapraz İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye’nin ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında Karabük’ten üç şirketin yer aldığını söyledi.

Türkiye’nin  500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde Karabük İlinde Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, MESCİER Demir Çelik San. ve Tic..A.Ş, ÇAĞÇELİK Demir ve Çelik Endüstri A.Ş yer aldı.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, dereceye giren firmaları tebrik ederek, ” İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl yapılan Türkiye’nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu değerlendirmesi neticesinde Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’na (KTSO) kayıtlı 3 firma dereceye girmiştir.

KARDEMİR Karabük Demir Çelik San.ve Tic.A.Ş. 26.830.747.114 TL üretimden net satışla 28.sırada,
MESCİER Demir Çelik San.ve Tic.A.Ş. 5.587.445.740 TL 179.sırada, ÇAĞ ÇELİK Demir ve Çelik Endüstri A.Ş. 2.197.823.375 TL ile 476.sırada yer almıştır.

Dereceye giren firmalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını dileyerek kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi. (Yusuf Korkmaz)

Bizi sosyal medyadan takip edin
ozgur ozel ne bolunmenin ne kavganin pesindeyiz exTV6Njw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”

CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.

Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.

Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.

Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin