Reklam
Reklam
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
27 Eylül, 2023 13:43 tarihinde yayınlandı
0

İSO 500’de Karabük TSO’dan 3 Şirket Yer Aldı

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)  Yönetim Kurulu Başkanı  Fatih Çapraz İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye’nin ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında Karabük’ten üç şirketin yer aldığını söyledi.

Türkiye’nin  500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde Karabük İlinde Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, MESCİER Demir Çelik San. ve Tic..A.Ş, ÇAĞÇELİK Demir ve Çelik Endüstri A.Ş yer aldı.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, dereceye giren firmaları tebrik ederek, ” İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl yapılan Türkiye’nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu değerlendirmesi neticesinde Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’na (KTSO) kayıtlı 3 firma dereceye girmiştir.

KARDEMİR Karabük Demir Çelik San.ve Tic.A.Ş. 26.830.747.114 TL üretimden net satışla 28.sırada,
MESCİER Demir Çelik San.ve Tic.A.Ş. 5.587.445.740 TL 179.sırada, ÇAĞ ÇELİK Demir ve Çelik Endüstri A.Ş. 2.197.823.375 TL ile 476.sırada yer almıştır.

Dereceye giren firmalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını dileyerek kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi. (Yusuf Korkmaz)

Bizi sosyal medyadan takip edin
sehit arif cakirin adini yasatacak kutuphane hizmete acildi mlUCsgER
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Şehit Arif Çakır’ın adını yaşatacak kütüphane hizmete açıldı

Zonguldak Defterdarlığı tarafından, şehit Jandarma Er Arif Çakır’ın hatırasını yaşatmak amacıyla Gelik İlkokulu’nda yaptırılan kütüphane düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış programına AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Defterdarı Recep Serdar, Kilimli İlçe Başkanı Mustafa Karakoca, Gelik Belde Başkanı Muhammed Bahar ile protokol üyeleri katıldı.

Programda konuşan İl Başkanı Mustafa Çağlayan, geleceğin teminatı olan çocukların bilgiyle buluşmasına katkı sağlayacak bu anlamlı eserin eğitim hayatına önemli değer katacağını ifade etti. Çağlayan, kütüphanenin hayata geçirilmesinde emeği bulunan Zonguldak Defterdarlığına ve destek veren tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti.

Şehitlerin emaneti olan değerlerin yaşatılmasının büyük önem taşıdığını vurgulayan Çağlayan, vatan uğruna canını feda eden Şehit Jandarma Er Arif Çakır’ı rahmet, minnet ve dualarla andıklarını belirtti.

Tören, kütüphanenin açılışının gerçekleştirilmesi ve öğrenciler tarafından gezilmesinin ardından sona erdi. Şehidin adını taşıyan kütüphanenin, öğrencilerin eğitim hayatına katkı sunması ve gelecek nesillere ilham olması temennisi dile getirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin