Reklam
Reklam
533 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2024 14:24 tarihinde yayınlandı
0

İsmail Yüksek, Bursaspor’dan alacağı 100 bin TL’yi bağışladı

Bursaspor altyapısından yetişen Milli futbolcu İsmail Yüksel, yeşil-beyazlı kulüpten alacağı 100 bin TL’yi bağışladı. Bursaspor Kulübü, İsmail Yüksek’e teşekkür etti.

Bursaspor Kulübü’nden yapılan açıklama şu şekilde:

“Altyapımızdan yetişen milli futbolcu İsmail Yüksek, 100 bin TL’lik alacağını kulübümüze bağışlamıştır. Kendisine teşekkür eder, Avrupa Şampiyonası’nda başarılar dileriz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
kardemirde onursal baskanlik unvanlari takdim edildi JAZLOpVM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Haziran, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0 0

KARDEMİR’de onursal başkanlık ünvanları takdim edildi

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) tarafından, şirketin gelişimine ve kurumsal birikimine katkı sağlayan isimlere verilen “KARDEMİR Onursal Başkanlığı” ünvanı kapsamında Kamil Güleç’e ve merhum Mutullah Yolbulan’a onursal başkanlık belgeleri takdim edildi.

KARDEMİR A.Ş.‘den yapılan açıklamaya göre, Yönetim Kurulunun 21 Mayıs 2026 tarihli kararı doğrultusunda düzenlenen törende onursal başkanlık belgeleri, Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Ali Oflaz tarafından Kamil Güleç’e ve merhum Mutullah Yolbulan adına Mustafa Yolbulan’a verildi.

Açıklamada, KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulunun 3 Nisan 2026 tarihli kararıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’a tevcih edilen “KARDEMİR Onursal Başkanlığı” ünvanının ardından, Kamil Güleç ile merhum Mutullah Yolbulan’ın da bu ünvana layık görüldüğü belirtildi.

KARDEMİR ailesi adına yapılan açıklamada, Kamil Güleç’e şirkete sunduğu katkılar dolayısıyla teşekkür edilirken, merhum Mutullah Yolbulan rahmet, saygı ve minnetle anıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin