Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Mayıs, 2014 14:56 tarihinde yayınlandı
0

İŞKUR’dan İstihdam Garantili Tekstil Kursu

Karabük Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce finanse edilecek istihdam garantili “Dikiş Makinası Operatörü” kurs protokolü imzalandı.

Konu ile ilgili bilgi veren Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Coşkun Güven, “2013 yılı içerisinde yapılan İşgücü Piyasası Analizi çalışmaları neticesi,İlimizde ihtiyaç duyulan mesleklerde 2014 yılı için kurs planlamaları yapılarak, bu meslek gruplarında işgücü ihtiyacı bulunan işverenlerimizle protokoller yapılmaya devam edilmektedir. Bu kapsamda Tekstil sanayisinin en önemli ihtiyacı olan Dikiş Makinası Operatörü mesleğinde işgücü yetiştirmek ve bunların istihdamlarını sağlamak amacı ile Başak Hazır Giyim Ltd Şti firması ile istihdam garantili kurs protokolü imzalanmış ve kursiyer belirleme sürecine geçilmiştir.

3 Haziran tarihinde başlayacak kursumuz 360 saat,45 fiili gün sürecek, kurs süresinde katılımcılara mesleki eğitim kapsamında teorik ve pratik eğitim verilerek, kişilerin meslek sahibi olmaları sağlanacaktır. Eğitimi başarı ile tamamlayanlar yine aynı firmada istihdam edilecektir. Kursiyerlerin eğitim süreleri boyunca günlük cep harçlığı ve Genel Sağlık Sigortaları Müdürlüğümüz tarafından karşılanacaktır.25 kişiyi kapsayacak kurs sonunda katılımcılara mesleki eğitim kapsamında sertifika da verilecektir.

Kursa katılmak isteyen kayıtlı işsizlerin 15.05.2014-27.05.2014 tarihleri arasında  İl Müdürlüğümüze müracaatları gerekmektedir” dedi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
parti binasindan kilicdaroglunun fotografi kaldirildi 2raVP6pQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Parti binasından Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı kaldırıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti binasında bulunan fotoğrafını kaldırarak, “Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” dedi.

CHP Akçakoca parti binasında bir grup partili tarafından Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı duvardan kaldırıldı. İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Teşkilatı olarak sadece Akçakoca’da değil Türkiye’nin dört bir yanında halkımız adına Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimizi ideolojik ve stratejik olarak yanlış bir yola sürüklediğini kabul ediyor ve onun simgesini duvarlarımızdan indiriyoruz. Bu karar; halkın hakikat arayışını siyasette namuslu ve doğru bir duruşun talibidir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu tavırları açıkça AK Parti’nin değirmenine su taşımaktan başka bir anlama gelmiyor. Bu söylem ve politikalar, ülkenin demokratik geleceğine zarar veriyor. Bizler AK Parti’nin çıkarları için değil halkın iradesi ve milletin menfaati için duruyoruz. Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” diyerek Kılıçdaroğu’nun fotoğrafını duvardan indirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin