İŞKUR’dan İstihdam Garantili Tekstil Kursu - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Mayıs, 2014 14:56 tarihinde yayınlandı
0
0

İŞKUR’dan İstihdam Garantili Tekstil Kursu

Karabük Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce finanse edilecek istihdam garantili “Dikiş Makinası Operatörü” kurs protokolü imzalandı.

Konu ile ilgili bilgi veren Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Coşkun Güven, “2013 yılı içerisinde yapılan İşgücü Piyasası Analizi çalışmaları neticesi,İlimizde ihtiyaç duyulan mesleklerde 2014 yılı için kurs planlamaları yapılarak, bu meslek gruplarında işgücü ihtiyacı bulunan işverenlerimizle protokoller yapılmaya devam edilmektedir. Bu kapsamda Tekstil sanayisinin en önemli ihtiyacı olan Dikiş Makinası Operatörü mesleğinde işgücü yetiştirmek ve bunların istihdamlarını sağlamak amacı ile Başak Hazır Giyim Ltd Şti firması ile istihdam garantili kurs protokolü imzalanmış ve kursiyer belirleme sürecine geçilmiştir.

3 Haziran tarihinde başlayacak kursumuz 360 saat,45 fiili gün sürecek, kurs süresinde katılımcılara mesleki eğitim kapsamında teorik ve pratik eğitim verilerek, kişilerin meslek sahibi olmaları sağlanacaktır. Eğitimi başarı ile tamamlayanlar yine aynı firmada istihdam edilecektir. Kursiyerlerin eğitim süreleri boyunca günlük cep harçlığı ve Genel Sağlık Sigortaları Müdürlüğümüz tarafından karşılanacaktır.25 kişiyi kapsayacak kurs sonunda katılımcılara mesleki eğitim kapsamında sertifika da verilecektir.

Kursa katılmak isteyen kayıtlı işsizlerin 15.05.2014-27.05.2014 tarihleri arasında  İl Müdürlüğümüze müracaatları gerekmektedir” dedi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
belediye personelinin buldugu 175 gram altin sahibine teslim edildi yQ3p5DaU
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Belediye personelinin bulduğu 17,5 gram altın sahibine teslim edildi

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde belediye temizlik personelinin çalışırken yerde bulduğu 17,5 gram gelen altın, sahibine teslim edildi.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde, Belediye bünyesinde temizlik personeli olarak görev yapan Şaban Zorba, çalıştığı sırada yerde 17,5 gram gelen altın buldu. Zorba, bulduğu altını Tosya Belediyesi’ne getirerek teslim etti. Tosya Belediyesi tarafından yapılan araştırma sonrasında altının Erol Ataş isimli vatandaşa ait olduğu belirlendi. Tosya Belediyesine davet edilen Aktaş’a, kaybettiği altın teslim edildi.

Belediye personeline duyarlılığı için teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükacar, “Şaban Zorba’nın gösterdiği bu örnek davranış, hem insanlık adına hem de belediyemiz adına bizleri gururlandırmıştır. Emanete sahip çıkmanın ve dürüstlüğün en güzel örneklerinden birini sergileyen personelimiz, sergilediği bu duyarlılıkla hepimize örnek olmuştur. Bulunan altın sahibi Sayın Erol Aktaş’a teslim edilmiştir. Personelimiz Şaban Zorba’yı duyarlı ve örnek davranışından dolayı gönülden tebrik ediyor, Erol Aktaş’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi. .

Bizi sosyal medyadan takip edin