İŞKUR'dan Engellilere Özel Danışmanlık Hizmeti - Karabük Haber Postası
I 1 jpg
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
15 Mayıs, 2024 12:19 tarihinde yayınlandı
0
0

İŞKUR’dan Engellilere Özel Danışmanlık Hizmeti

İŞKUR İl Müdürü Ferhat Sarıçam, Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şube Başkanı Muhittin Yılmaz ve yönetimini ziyaret ederek Engelliler Haftasını kutladı.

Sarıçam, “Tüm engelli vatandaşlarımıza aracısız özel danışmanlık hizmeti veriyoruz, Daha nitelikli bir hizmet sunmak ve iş gücü piyasasına kolay erişmek adına engelli iş koçluğu hizmetlerimiz ile birlikte Hibe proje desteklerimiz ile engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Engellilerin iş hayatına atılmaları noktasında işbirliğine açığız” dedi.
“Engellilerimizin hayatını kolaylaştırma adına İŞKUR olarak biz ne yapabiliriz ve iş engelini İŞKUR ile nasıl aşabiliriz noktasında mücadele içerisindeyiz” diyen Sarıçam, engellilere yönelik hizmetlerle ilgili bilgi verdi.
Başkan Yılmaz da nazik ziyaretlerinden dolayı Sarıçam’a teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
beunlu akademisyen ulusal toplantida moderator oldu zzbGRSDj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mart, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

BEUN’lü akademisyen ulusal toplantıda moderatör oldu

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Eğitim Fakültesi İngilizce Dili Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Tuğba Aydın Yıldız, Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (YEĞİTEK) ile British Council iş birliğinde düzenlenen “İngilizce Dil Eğitiminde Yenilik ve Teknoloji Ulusal Politika Diyaloğu” toplantısına katıldı. Yıldız, program kapsamında gerçekleştirilen yuvarlak masa oturumlarından birinde moderatörlük yaptı.

25-26 Mart 2026 tarihlerinde Ankara’da düzenlenen toplantıda, İngilizce dil eğitiminde dijitalleşme, yapay zekâ uygulamaları ve teknolojik dönüşüm konuları ele alındı. Kamu kurumları, üniversiteler ve uluslararası kuruluşlardan temsilcilerin yer aldığı programda, eğitimde teknoloji kullanımına yönelik politika geliştirme süreçleri masaya yatırıldı.

Toplantı kapsamında düzenlenen oturumlarda; yapay zekâ destekli öğrenme ortamları, öğretmenlerin dijital yeterlilikleri, ölçme ve değerlendirme sistemleri ile eğitimde teknolojinin sürdürülebilir kullanımı gibi başlıklar görüşüldü.

Yuvarlak masa oturumlarından birinde moderatör olarak görev alan Dr. Tuğba Aydın Yıldız, eğitimde yapay zekâ ve yabancı dil öğretimi alanındaki çalışmaları doğrultusunda değerlendirmelerde bulundu.

Program sonunda, İngilizce dil eğitiminde teknolojinin etkin ve etik kullanımına yönelik politika önerilerinin geliştirilmesinin hedeflendiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin