Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Temmuz, 2023 13:23 tarihinde yayınlandı
0

İskeleden düşen işçi yaralandı

Kastamonu’da bir iş yerindeki tadilat çalışması sırasında iskeleden düşen işçi yaralandı.
Olay, Kastamonu il merkezi Topçuoğlu Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerindeki bir iş yerindeki tadilat çalışması sırasında dengesini kaybeden inşaat işçisi beton zemine düştü. Yaralanan işçi, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan işçinin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumun sakli cenneti yesil gol dogaseverlerin gozdesi oldu lX5YJRQx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’un ’saklı cenneti’ Yeşil Göl doğaseverlerin gözdesi oldu

Çorum’un Laçin ilçesinde “saklı cennet” olarak nitelendirilen Yeşil Göl, doğal güzellikleriyle vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Çorum’un Laçin ilçesinde bulunan Yeşil Göl, suyunun rengi ve çevresini saran ağaçlarla mest ediyor. Sahip olduğu eşsiz doğal güzelliği ve zengin bitki örtüsüyle dikkat çeken göl, aynı zamanda çok sayıda balık türüne de ev sahipliği yapıyor. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen vatandaşların uğrak noktası haline gelen bölgede, ziyaretçiler göl kenarında piknik yapmanın keyfini çıkarırken, orman içerisindeki patika yollarda yürüyüş yaparak doğayı keşfetme imkanı buluyor. Bölgede macera tutkunları için ATV turları gibi etkinlikler düzenleniyor. Yılın her mevsimi doğaseverlerin olan bölgeye havaların ısınmasıyla birlikte ilgi arttı.

“Buranın havası çok güzel”

Arkadaşlarıyla birlikte bölgeye gezmeye gelen Mehmet Karakurt, “Köpeğimizi gezdirmeye geldik. 2-3 hafta önce özellikle su seviyesi çok aşağıdaydı. Ama son yağışlarla birlikte yükselmiş durumda. Sadece burası değil, diğer barajlarımız da aynı şekilde. Buranın havası çok güzel” dedi.

“Çok hoşumuza gitti”

Ailesiyle birlikte piknik yapmak için bölgeye gelen Arif Işık da, “Niyetimiz Oğuzlar ilçesine gitmekti ama ağabeyim burayı önerdi. Biz de görmeye geldik ve geldiğimizde de çok memnun kaldık. İleride bulunan şelaleyi gezdik. Çok hoşumuza gitti” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin