İşçiler tarafından içinde para ve ziynet eşyalarının bulunan çanta sahibine teslim edildi - Karabük Haber Postası
isciler tarafindan icinde para ve ziynet esyalarinin bulunan canta sahibine teslim edildi 6MMOqqKB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Ocak, 2025 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

İşçiler tarafından içinde para ve ziynet eşyalarının bulunan çanta sahibine teslim edildi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen olayda bir vatandaş içinde para ve ziynet eşyalarının bulunduğu çantayı kaybedince çanta Çaycuma Belediyesi’nde çalışan paklık çalışanları tarafından bulundu. Bulunan çanta sahibine teslim edildi.

Olay, ilçenin Yenimahalle Çaycuma Belediyesi’ne ilişkin Seka Toplumsal Tesisleri bahçesinde meydana geldi. Samet Gerim isimli vatandaş kendine ilişkin olan ve içinde para, ziynet eşyası ile kredi kartlarının olduğu çantayı düşürdü. Bir süre sonra kendince aramalar yapan Gerim, çantayı bulamadı.

Çaycuma Belediyesi’nde çalışan paklık emekçileri bu alanda çöp servisinde oldukları saatte içinde yüksek meblağda para olan ayrıyeten yeniden içinde ziynet eşyalarının bulunduğu çantayı fark etti. Çalışanlar daha sonra çantayı sahibine teslim etmek için kendilerince çalışma başlattı.

Samet Gerim’e ilişkin olduğu öğrenilen çantayı belediyenin paklık çalışanları Çay Mahallesi’nde bulunan ikametgahına getirerek sahibine teslim etti. Çaycuma Belediyesi’nde çalışan paklık personellerinden Murat Bostanıvar, Murat Yıldız ve Ceyhun Kaymaz yaptıkları bu hassas davranışından ötürü çanta sahibi Samet Gerim çalışanlara teşekkür etti.

Belediye emekçilerinden Murat Bostanıvar ise; “Sabah iş tertibi aldığımız sırada ben ve arkadaşlarım çöp servisine başladık. Birinci etapta Dokap Sitesi’nden başlayarak sonrasında Seka Toplumsal Tesisleri’ne girdik. Burada çöp aldığımız sırada arkadaşlarımla ben yerde bir çanta fark ettik. Çantayı yerden alarak denetim ettiğimizde, yüksek ölçüde para, ziynet eşyası ve kredi kartları vardı. Sonra sahibine ulaşmak için çalışma başlattık. Sonrasında şahsen ben ve arkadaşlarım çantayı sahibine ulaştırdık. Çaycuma Belediyesi Paklık personelleri olarak gururluyuz. Diğerinin eline geçmiş olsaydı, bu çanta bulunamazdı. Kardeşimize geçmiş olsun diliyoruz. Biz yaptığımız işten ötürü gururluyuz” halinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
turkiyenin tasimacilik yapilabilen tek irmagi daha modern goruntuye kavusacak mtMuQXKR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Türkiye’nin taşımacılık yapılabilen tek ırmağı daha modern görüntüye kavuşacak

Türkiye’de üzerinde ulaşım ve taşımacılık yapılabilen tek ırmağı olan Bartın Irmağı’ndaki çekek yerleri ve iskelelerde düzenleme yapılacak.

Valimiz Dr. Nurtaç Arslan, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Tarım ve Orman Bakanlığı Su Ürünleri Genel Müdürlüğü Kaynak Yönetimi ve Balıkçılık Yapıları Daire Başkanı Melih Er, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 13. Bölge Müdür Yardımcısı Aşkın Ozan, DSİ 23. Bölge Müdür Yardımcısı Özgün Taşçı, Bartın Su ürünleri Kooperatifi Başkanı Özkan Beske, tekne ile Bartın Irmağı’nda inceleme yaptı. Tekne ile yapılan gezide, Türkiye’de üzerinde ulaşım ve taşımacılık yapılabilen tek ırmağı olan Bartın Irmağı’ndaki derme çatma iskele ve çekek yerleri görülerek, kalıcı bir proje yapılması için istişare ve öneriler değerlendirildi.

Programda, denizden geçimini sağlayan Bartın Irmağı’ndan geçimini sağlayan balıkçıların daha iyi şartlarda çalışmasına fırsat sunması beklenen proje için hem uzmanların hem de balıkçıların önerileri de dinlendi.

heyetin Boğaz mevkisinde yaptığı ırmak incelemesinin ardından ise Bartın’daki sahil kenarındaki köy ve ilçelerdeki balıkçı barınakları da incelenerek, yenilerinin yapılması için gereken çalışmalar konusunda da fikir alış verişi yapıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin