Reklam
Reklam
isciler tarafindan icinde para ve ziynet esyalarinin bulunan canta sahibine teslim edildi 6MMOqqKB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Ocak, 2025 20:15 tarihinde yayınlandı
0

İşçiler tarafından içinde para ve ziynet eşyalarının bulunan çanta sahibine teslim edildi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen olayda bir vatandaş içinde para ve ziynet eşyalarının bulunduğu çantayı kaybedince çanta Çaycuma Belediyesi’nde çalışan paklık çalışanları tarafından bulundu. Bulunan çanta sahibine teslim edildi.

Olay, ilçenin Yenimahalle Çaycuma Belediyesi’ne ilişkin Seka Toplumsal Tesisleri bahçesinde meydana geldi. Samet Gerim isimli vatandaş kendine ilişkin olan ve içinde para, ziynet eşyası ile kredi kartlarının olduğu çantayı düşürdü. Bir süre sonra kendince aramalar yapan Gerim, çantayı bulamadı.

Çaycuma Belediyesi’nde çalışan paklık emekçileri bu alanda çöp servisinde oldukları saatte içinde yüksek meblağda para olan ayrıyeten yeniden içinde ziynet eşyalarının bulunduğu çantayı fark etti. Çalışanlar daha sonra çantayı sahibine teslim etmek için kendilerince çalışma başlattı.

Samet Gerim’e ilişkin olduğu öğrenilen çantayı belediyenin paklık çalışanları Çay Mahallesi’nde bulunan ikametgahına getirerek sahibine teslim etti. Çaycuma Belediyesi’nde çalışan paklık personellerinden Murat Bostanıvar, Murat Yıldız ve Ceyhun Kaymaz yaptıkları bu hassas davranışından ötürü çanta sahibi Samet Gerim çalışanlara teşekkür etti.

Belediye emekçilerinden Murat Bostanıvar ise; “Sabah iş tertibi aldığımız sırada ben ve arkadaşlarım çöp servisine başladık. Birinci etapta Dokap Sitesi’nden başlayarak sonrasında Seka Toplumsal Tesisleri’ne girdik. Burada çöp aldığımız sırada arkadaşlarımla ben yerde bir çanta fark ettik. Çantayı yerden alarak denetim ettiğimizde, yüksek ölçüde para, ziynet eşyası ve kredi kartları vardı. Sonra sahibine ulaşmak için çalışma başlattık. Sonrasında şahsen ben ve arkadaşlarım çantayı sahibine ulaştırdık. Çaycuma Belediyesi Paklık personelleri olarak gururluyuz. Diğerinin eline geçmiş olsaydı, bu çanta bulunamazdı. Kardeşimize geçmiş olsun diliyoruz. Biz yaptığımız işten ötürü gururluyuz” halinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fknin super lige yukselmesi sehri ayaga kaldirdi D2U85WpM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.

Taraftarlar duygularını paylaştı

Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.

Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.

Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin