Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bir iş yeninden çalınan malzemeler jandarma ekipleri tarafından bulunarak sahibini teslim edilirken, konuyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, Akçaabat ilçesine bağlı bir mahallede imalathane sahibi olan E.D. 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak imalathanesinde hırsızlık olduğuna dair ihbarda bulundu. Trabzon İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve Asayiş Timlerince başlatılan araştırmada E.D. isimli şahsın imalat işlerinde kullandığı ve yaklaşık 300 bin maddi değeri olan malzemenin çalındığı tespit edildi. Hırsızlık olayının fail ve faillerinin yakalanması amacıyla yapılan araştırma neticesinde; A.K. isimli şahsın adına tespit edilen tescilli araç ve aracı kullanan A.Ö. ve Y.T. isimli şüphelilere ulaşıldı. Şüpheliler savcılık talimatı ile konutlarından alınarak ifadelerine başvurulduğunda bahse konu hırsızlık olayını itiraf ederken, A.Ö. isimli şüphelinin satmak amacıyla muhafaza ettiği yerden çalıntı malzemeler imalethane sahibi E.D.’ye teslim edilirken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.


İş yerinden çalınan malzemelere kavuştu
Okul sporları minik kızlar hentbol il birinciliği sona erdi
Okul Sporları faaliyet programı kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Hentbol İl Birinciliği müsabakaları, büyük heyecana ve çekişmeli karşılaşmalara sahne olarak tamamlandı.
İl genelinden okulların katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada minik sporcular, centilmence mücadele ederek yeteneklerini sergiledi. Karşılaşmalar sonunda Ünsal Tülbentçi İlkokulu il birinciliğini elde ederken, Kurtuluş İlkokulu ikinci, Şehit Adem Yavru İlkokulu üçüncü ve Altın Safran İlkokulu dördüncü sırada yer aldı.
Dereceye giren takımların kupa ve madalyaları düzenlenen törenle takdim edilirken, organizasyona katılan tüm sporcular, öğretmenler ve okul yöneticileri gösterdikleri emek ve performans nedeniyle tebrik edildi.
Yetkililer, okul sporlarının çocukların fiziksel gelişimlerinin yanı sıra takım ruhu, disiplin ve özgüven kazanmalarına önemli katkılar sunduğunu belirterek, sporun birleştirici gücüyle geleceğin başarılı sporcularını yetiştirmeye devam edeceklerini ifade etti.

