Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Kasım, 2021 12:26 tarihinde yayınlandı
0

İş insanı Ersöz, İşitme Engelliler Futbol Federasyonu yönetimine seçildi

Karabüklü iş insanı Bülent Ersöz, Türkiye İşitme Engelliler Futbol Federasyonu Yönetim Kuruluna seçildi.
Türkiye İşitme Engelliler Futbol Federasyonu 5. Olağan Kongresini Ankara’da gerçekleştirdi. Kongrede yapılan seçimlerde Karabüklü iş insanı Bülent Ersöz de yönetim kuruluna seçildi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ersöz, “Haziran, Temmuz aylarında voleybol, basketbol, futbol ve hentbol branşlarında binden fazla sporcuyu Türkiye Şampiyonalarında Karabük’te misafir ettik. Ayrıca dünya şampiyonu olan Voleybol Milli Takımımız da kampını şehrimizde yaptı. Bu şampiyonaların şehrimizin ekonomisine, tanıtımına büyük katkıları olmuştur. Bundan sonraki süreçte sadece Türkiye Şampiyonaları değil Avrupa ve Dünya Şampiyonaları da Karabük, Safranbolu ve diğer ilçelerimize getirerek şehrimize daha çok katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu sebepten dolayı tarafıma gelen teklifi uygun görerek yönetim kuruluna girmeyi kabul ettim. Bu göreve beni layık gören herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
cay bahcesinde bulunan yavru karaca dograya birakildi JXVOOQXB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çay bahçesinde bulunan yavru karaca doğraya bırakıldı

Artvin’de çay hasadı yapan işçiler tarafından bulunan yavru karaca, kısa süreli bakımın ardından doğal yaşam alanına bırakıldı.

Artvin’in Hopa ilçesine bağlı Pınarlı Köyü’nde çay hasadı yapan işçiler, bahçede yalnız halde bulunan yavru karacayı fark etti. Bir süre çevrede inceleme yapan işçiler, yavru karacanın annesini göremeyince aç kalmış olabileceğini düşünerek bakımını üstlendi. Sütle beslenen yavru karacanın karnı doyuruldu. Daha sonra annesinin yakınlarda olabileceği ihtimalini değerlendiren işçiler, yavru karacayı bulunduğu bölgedeki doğal yaşam alanına bıraktı. İşçilerin bu kararı kısa sürede sonuç verdi. Bir süre sonra bölgeye gelen anne karacayı gören işçiler, yavrunun annesiyle yeniden buluşmasına tanıklık etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin