Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Ocak, 2024 00:12 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

İş dünyasına yenilikçi çözümler sunuyor

DÜZCE(İHA) – Dijital Muhasebe Çözümleri programında konuşan Bilsoft Yazılım Genel Müdürü Ahmet Veli, teknolojideki gelişmeleri yakından takip ederek yenilikçi çözümler sunmak için çalıştıklarını söyledi.
Bilsoft Yazılım ve Düzce Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odasıyla birlikte düzenlemiş oldukları “Dijital Muhasebe Çözümleri” programı protokol ve mali müşavirlerin geniş katımıyla gerçekleştirildi.
Programda konuşan Bilsoft Yazılım Genel Müdürü Ahmet Veli, amaçlarının iş dünyasını daha verimli ve kaliteli çözümler sunmak olduğunu belirterek “20 yıllık bir firmayız. Firma olarak, yazılım dünyasına adım attığımız günden bu yana büyük bir özveri ve azimle çalışarak, ticari çözümler ve muhasebe programları alanında önemli bir yere ulaşmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Başlangıçta küçük bir ekiple çıktığımız bu yolda, misyonumuz her zaman açık ve net oldu. Amacımız iş dünyasını daha verimli ve etkili kılabilmek için kaliteli çözümler sunmak. 100 binden fazla kullanıcımızla, her geçen gün bu hedefe bir adım daha yaklaşıyor ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutma kararlılığımızı sürdürüyoruz. Bugün burada, geçirdiğimiz bu yılların ve emeğin ardında yatan gerçek gücü sizlerle paylaşmak ve birlikteliğimizi daha verimli hale getirebilmek için bir aradayız. Gelecekte de sizlerle birlikte daha büyük başarılara ulaşmayı arzu ediyoruz. Teknolojideki gelişmeleri takip ederek yenilikçi çözümler sunmak ve sizlerin işlerini kolaylaştırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu yolda bize eşlik eden herkese teşekkür ederim. Sizlerin güveni ve iş birliği, bizi daha da ileriye taşıyan en değerli hazinelerimizden biridir” dedi.
Düzce Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Birol Aksu da katılımcılara teşekkür ederek mali müşavirlerin sektörde yaşanan gelişmeleri ve teknolojiyi yakından takip edebilmenin önemli olduğunu anlattı.
Açılış konuşmalarından sonra Bilsoft Yazılım Müşteri Hizmetleri Müdürü Feyza Akdemir ile Yazılım Destek Müdürü Mehmet Barış Aydın birlikte yaptıkları “Dijital Muhasebe Çözümleri” sunumu ile katılımcıları bilgilendirdi. Ayrıca, mali müşavirlerin yaşadıkları zorlukları, geliştirilen yeni özellikler ile kolaylaştırdıklarını anlattılar.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
31 Temmuz, 2025 15:03 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

AK Parti’den Yangın Bölgelerine Ziyaret

AK Parti Milletvekilleri, Belediye Başkanları, İl Başkanı ve teşkilatlardan oluşan bir heyet; Safranbolu, Ovacık ve Merkez ilçelerde meydana gelen orman yangınlarından etkilenen köylerde ziyaretlerde bulundu.

Yangının ilk anından itibaren mücadele sahasından ayrılmayan milletvekilleri, belediye başkanları, il başkanı ve teşkilat mensupları, köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Özellikle yangından en çok etkilenen ve afet bölgesi ilan edilen Kamış köyünü de ziyaret eden heyet, burada vatandaşlara tahsis edilen konteynerleri yerinde inceledi.

AK Parti Genel Sekreteri ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Safranbolu ilçemizde başlayıp Ovacık ve merkezimize yakın ormanlık alanlara kadar yayılan yangınlardan etkilenen köylerimizde vatandaşlarımızla bir araya geldik; dertlerine kulak verdik, yaralarına merhem olmak için devletimizin tüm imkânlarını seferber ettik. Yangından etkilenen bölgelerdeki vatandaşlarımıza ilk etapta 3 milyon TL acil yardım ödeneği sağlandı. 36 aileye toplam 1 milyon 831 bin TL taşınma, barınma ve eşya yardımı yapılırken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 393 vatandaşımıza kişi başı 5 bin TL olmak üzere toplam 1 milyon 965 bin TL destek aktarıldı. Birlik, dayanışma ve inançla bu zor günleri hep birlikte geride bırakacağız. Allah milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin.”

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ise açıklamasında şunları kaydetti:

“Hemşehrilerimizle bir araya gelerek yaraları birlikte sarmaya başladık. Devletimizin gücü ve milletimizin dayanışmasıyla, afetin izlerini silip yeşil vatanımızı yeniden canlandıracağız. Köylerimizde 45 konutta eşya zararı tespit edildi; zarar tespit çalışmaları hâlen devam etmektedir. Yangından etkilenen aileler için 20 konteyner gönderilmiş, bunlardan 6’sının kurulumu tamamlanmıştır. Ayrıca 39 konutluk yeni bir yerleşim alanı için planlamalar başlatılmıştır. Bu topraklar, yeniden umudun ve yaşamın rengiyle buluşacaktır.”

AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt da yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Yangın afetinden etkilenen hemşehrilerimizle bir araya geldik. Devletimizin şefkat eli ve milletimizin vefası burada. Afetin izlerini silmek, yaraları en kısa sürede sarmak ve yeşil vatanımızı yeniden ayağa kaldırmak için kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vekillerimizin belirttiği yardımlara ek olarak, 4 milyon TL’yi aşan zararın tespit edildiği tarım alanlarında da desteklerimiz olacak. Elektrik altyapısı onarılarak köylere yeniden enerji verildi, 10 mobil baz istasyonu bölgeye konuşlandırıldı. Ayrıca 714 vatandaşımıza psikososyal destek sağlandı"

Bizi sosyal medyadan takip edin