İş adamı evinin önünde silahlı saldırıya uğradı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Eylül, 2024 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

İş adamı evinin önünde silahlı saldırıya uğradı

Çorum’un Osmancık ilçesinde, sabah saatlerinde evinden çıkan iş adamı arabasına giderken önce darp edildi, daha sonra silahla vuruldu.

Olay, Osmancık Yeni Mahalle’de meydana geldi. K.K. adlı bir kişi, evinden çıkan iş adamı G.A. ile sokak üzerinde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine K.K., darp ettiği iş adamı G.A.’yı bacağından vurdu. Tabanca ile 3 el ateş ettiği belirlenen saldırgan daha sonra park halindeki aracına binerek gitti. Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bacağından vurulan G.A. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla önce Osmancık Devlet Hastanesine, ardından Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Olay yeri inceleme ekipleri yaptığı araştırmada saldırganın eşgalini belirlerken, polis ekiplerince yakalanan K.K. gözaltına alındı. K.K.’nin ilk ifadesinde G.A. ile aralarında alacak-verecek meselesi olduğunu, bu yüzden çıkan tartışma sonucunda onu vurduğunu söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bas
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
17 Nisan, 2026 15:33 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Birlik Medya kapılarını öğrencilere açtı

Karabük Üniversitesi Şefik Yılmaz Dizdar Meslek Yüksekokulu  Radyo–Televizyon Programcılığı Bölümü öğrencileri, proje çalışmaları kapsamında Karabük’ün 70 yıllık basın geçmişine ışık tutan Karabük Birlik Medya’yı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında gazete çalışanlarıyla bir araya gelen öğrenciler, hem mesleki deneyimler hakkında bilgi aldı hem de projeleri için çekimler gerçekleştirdi. Öğrenciler ayrıca Birlik Medya ortaklarından Şafak Zeki Akca ile de görüşerek, medya sektörü ve habercilik üzerine değerlendirmelerini dinledi.

Dijital ve geleneksel haberciliğin ele alındığı ziyarette, öğrencilere sektörün işleyişi, haber üretim süreçleri ve medya alanındaki dönüşüm hakkında bilgiler aktarıldı.

Gazete çalışanları, öğrencilere kapılarının her zaman açık olduğunu belirterek, mesleki gelişimlerine katkı sunmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin