Reklam
Reklam
irmakta mahsur kaldigi dusunulen yunusun balik avladigi ortaya cikti ztcPuXr4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ocak, 2025 04:37 tarihinde yayınlandı
0

Irmakta mahsur kaldığı düşünülen yunusun, balık avladığı ortaya çıktı

Bartın’da ırmakta balık avlarken mahsur kaldığı düşünülen yunus balığının mahsur kalmadığı ortaya çıktı. Polis, AFAD VE kıyı güvenlik takımlarını harekete geçiren yunusun, ırmakta balık avladığı ortaya çıktı.

Bartın Irmağı Çağlayan mevkisinde görülen yunus balığı, vatandaşların ihbarı üzerine grupları harekete geçirdi. Bölgeye gelen polis, AFAD ve kıyı güvenlik takımları, evvel yunus balığının ip yada ağlara takılı kaldığını düşündü. Kurtarmak için hazırlık yapan gruplar, birinci yaptığı incelemede balığın rastgele bir yarasının bulunmadığını belirledi. Bir mühlet yunusu ırmak içerisinde takip eden gruplar, yunus balığının hür bir biçimde hareket edebildiğini belirledi. Yunus balığının akıntıya karşı yumurtalarını bırakan balıkların peşinde olduğunu kaydeden takımlar, bir müddet daha yunusun hareketlerini inceledi. Yunusun mahsur kalmadığını belirleyen takımlar, yaptığı incelemenin akabinde ormak kenarından ayrıldı.

Öte yandan yaklaşı 80-90 santimetre uzunluğunda benekli yunus çeşidinden bir yavru olduğu belirlenen yunusun, saatlerdir avlandığı ırmaktan ise doygunluğa ulaşmasının akabinde ayrılması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonsporda yeni sezon zirvesi VQDFwSmQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Trabzonspor’da yeni sezon zirvesi

Trabzonspor’da yeni sezon öncesi planlama çalışmaları kapsamında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Bordo-mavili kulübün yöneticileri ile teknik heyeti, İstanbul’da bir araya gelerek geride kalan sezonu ve yeni döneme ilişkin yol haritasını masaya yatırdı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Başkan Yardımcısı İbrahim Şahinkaya, Takım Menajeri Emrah Tok ve Teknik Direktör Fatih Tekke’nin katılımıyla İstanbul’da düzenlenen değerlendirme toplantısında, kulübün sportif ve mali gündemine ilişkin önemli konular görüşüldü.

Geçen sezon ve transfer çalışmaları değerlendirildi

Toplantıda, geride kalan sezonun genel değerlendirmesi yapılırken, devam eden transfer çalışmaları ve mevcut kadro planlaması da ele alındı. Yönetim ve teknik heyet, yeni sezon öncesinde takımın ihtiyaçları doğrultusunda yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Bütçe, mali yapı ve akademi gündemdeydi

Görüşmede kulübün bütçe planlaması ve mali konuların yanı sıra akademi yapılanmasına ilişkin başlıklar da değerlendirildi. Trabzonspor’un sürdürülebilir başarı hedefi doğrultusunda altyapı organizasyonunun geliştirilmesine yönelik çalışmalar masaya yatırıldı.

Avrupa hedefleri konuşuldu

Toplantıda ayrıca yeni sezon hedefleri ile bordo-mavili ekibin Avrupa kupalarında mücadele edeceği süreçte izlenecek yol haritası üzerinde duruldu. Yönetim ve teknik heyetin, takımın sportif başarılarını artırmaya yönelik planlamalar konusunda görüş birliğine vardığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin