Irmakta mahsur kaldığı düşünülen yunusun, balık avladığı ortaya çıktı - Karabük Haber Postası
irmakta mahsur kaldigi dusunulen yunusun balik avladigi ortaya cikti ztcPuXr4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ocak, 2025 04:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Irmakta mahsur kaldığı düşünülen yunusun, balık avladığı ortaya çıktı

Bartın’da ırmakta balık avlarken mahsur kaldığı düşünülen yunus balığının mahsur kalmadığı ortaya çıktı. Polis, AFAD VE kıyı güvenlik takımlarını harekete geçiren yunusun, ırmakta balık avladığı ortaya çıktı.

Bartın Irmağı Çağlayan mevkisinde görülen yunus balığı, vatandaşların ihbarı üzerine grupları harekete geçirdi. Bölgeye gelen polis, AFAD ve kıyı güvenlik takımları, evvel yunus balığının ip yada ağlara takılı kaldığını düşündü. Kurtarmak için hazırlık yapan gruplar, birinci yaptığı incelemede balığın rastgele bir yarasının bulunmadığını belirledi. Bir mühlet yunusu ırmak içerisinde takip eden gruplar, yunus balığının hür bir biçimde hareket edebildiğini belirledi. Yunus balığının akıntıya karşı yumurtalarını bırakan balıkların peşinde olduğunu kaydeden takımlar, bir müddet daha yunusun hareketlerini inceledi. Yunusun mahsur kalmadığını belirleyen takımlar, yaptığı incelemenin akabinde ormak kenarından ayrıldı.

Öte yandan yaklaşı 80-90 santimetre uzunluğunda benekli yunus çeşidinden bir yavru olduğu belirlenen yunusun, saatlerdir avlandığı ırmaktan ise doygunluğa ulaşmasının akabinde ayrılması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
polis gununde cifte mutluluk muberra ve fatih cifti dunyaevine girdi pArUeTQL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Polis Günü’nde çifte mutluluk, Müberra ve Fatih çifti dünyaevine girdi

Zonguldak’ta görev yapan polis memurları Müberra ve Fatih çifti, Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü olan 10 Nisan Polis Günü’nde düzenlenen özel bir törenle hayatlarını birleştirdi.

Meslektaşları için çifte bayram niteliği taşıyan bu anlamlı günde dünyaevine giren genç çifti, amirleri ve mesai arkadaşları yalnız bırakmadı. Çiftin nikah şahitliğini Zonguldak İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ile İl Emniyet Müdür Yardımcıları yaptı.

Emniyet teşkilatını bir araya getiren nikah merasimine katılan davetliler, Müberra ve Fatih çiftine bir ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin