Reklam
Reklam
irmakta mahsur kaldigi dusunulen yunusun balik avladigi ortaya cikti ztcPuXr4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ocak, 2025 04:37 tarihinde yayınlandı
0

Irmakta mahsur kaldığı düşünülen yunusun, balık avladığı ortaya çıktı

Bartın’da ırmakta balık avlarken mahsur kaldığı düşünülen yunus balığının mahsur kalmadığı ortaya çıktı. Polis, AFAD VE kıyı güvenlik takımlarını harekete geçiren yunusun, ırmakta balık avladığı ortaya çıktı.

Bartın Irmağı Çağlayan mevkisinde görülen yunus balığı, vatandaşların ihbarı üzerine grupları harekete geçirdi. Bölgeye gelen polis, AFAD ve kıyı güvenlik takımları, evvel yunus balığının ip yada ağlara takılı kaldığını düşündü. Kurtarmak için hazırlık yapan gruplar, birinci yaptığı incelemede balığın rastgele bir yarasının bulunmadığını belirledi. Bir mühlet yunusu ırmak içerisinde takip eden gruplar, yunus balığının hür bir biçimde hareket edebildiğini belirledi. Yunus balığının akıntıya karşı yumurtalarını bırakan balıkların peşinde olduğunu kaydeden takımlar, bir müddet daha yunusun hareketlerini inceledi. Yunusun mahsur kalmadığını belirleyen takımlar, yaptığı incelemenin akabinde ormak kenarından ayrıldı.

Öte yandan yaklaşı 80-90 santimetre uzunluğunda benekli yunus çeşidinden bir yavru olduğu belirlenen yunusun, saatlerdir avlandığı ırmaktan ise doygunluğa ulaşmasının akabinde ayrılması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
uyusturucu operasyonunda gozaltina alinan 2 supheli tutuklandi FBFzaDFX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı

Kastamonu’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen operasyonda M.C., G.C. ve E.K. gözaltına alındı. Operasyonda ise 140,34 gram bonzai, 18 adet sentetik ecza hapı, 0,44 gram metamfetamin ve 1 adet uyuşturucu içiminde kullanılan cam düzenek ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden M.C. ve G.C. tutuklanırken, E.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin