Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Eylül, 2024 04:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Irmağa atlayan 15 yaşındaki kızı belediye personeli kurtardı

Bartın’da Bartın Irmağı’na atlayan 15 yaşındaki kız çocuğunu belediye çalışanları kurtardı.
Edinilen bilgiye göre, Bartın ırmağı Kemer Köprü Meydanı Kozcağız Dolmuş durakları yakınlarında arkadaşları ile konuşan 15 yaşındaki kız çocuğu, bir anda ırmağa atladı. Bartın Belediyesi Kemer Terfi İstasyonu’nda çalışan belediye personeli, arkadaşlarının "ırmağa atladı" diye bağırması üzerine hemen suya girerek, çocuğu kurtardı. Polis ve itfaiye ekiplerine de bilgi veren belediye personeli, kızı ırmak kenarındaki bir yamaca çıkardı. Bir süre ise baygın haldeki çocukla iletişim kuran belediye çalışanları, itfaiye ve sağlık ekiplerinin de yardımıyla kızı yola çıkardı. Yolda bekleyen 112 ambulansına alınan çocuk, yapılan ilk müdahalenin ardından devlet hastanesine kaldırıldı.
Çocuğun annesi ve babasının ise gün boyu kızlarına ulaşamadıkları ve ırmağa atladı haberi üzerine olay yerine geldikleri öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ağustos, 2025 08:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tutukluk yapan silahıyla oynarken silah ateş aldı, genç hayatını kaybetti

Düzce (İHA) – Düzce’nin Cumayeri ilçesinde bir genç, tutukluk yapan silahıyla uğraşırken silahın ateş alması sonucu hayatını kaybetti.
Olay, saat 20.30 sıralarında Cumayeri ilçesi Hamascık köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Eren Tunçel (23) tutukluk yapan silahıyla oynarken silah ansızın ateş aldı. Kalbinin alt tarafına isabet eden kurşunla yaralanan genç, arkadaşlarının haber vermesi ile olay yerine gelen sıhhat takımlarınca Gümüşova Entegre Hastanesine kaldırıldı. Tunçel, yapılan müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin