Karabük’ün köklü firmalarından TOPÇU Oto Galeri’nin sahibi İrfan Topçu uzun yıllar ara verdiği siyasete geri döndü.
Aynı zamanda Karabük 1. Amatör küme de mücadele eden ASD Eflanispor’un Kulüp Başkanlığı görevini de yürüten Topçu yaklaşık 13 yıl ara verdiği aktif siyasete geri döndü ve kuruluşundan bu yana mensubu olduğu AK Parti’den Belediye Meclis üyesi olabilmek için başvuruda bulundu.
Başvuru evrakını Karabük Merkez İlçe Başkanı Yavuz Hüsam’a teslim eden Topçu İl Başkanı Ferhat Salt ile de bir araya geldi.
“Çizgimiz ve duruşumuz belli, göreve talibiz, Allah hayırlı eylesin inşallah” diyen iş insanı İrfan Topçu başvuru sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kurulduğu günden bugüne teşkilatın her kademesinde görev aldığım AK Parti’ye aktif siyasete ara verdiğim 13 yıldan sonra 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Karabük Belediye Meclis üyeliği için müracaat yaptım..Niyetimiz hayır akıbeti hayırlı olur inşallah” ifadelerini kullandı.
İRFAN TOPÇU KİMDİR?
1971 Karabük doğumluyum. Karabük EML mezunuyum. 30 yıldır aile şirketi olan Topçu Oto Galeri’de Yeşil mahallede galericilik yapmaktayım. Aynı zamanda 15 yıl Kardemir AŞ. de çalıştım. 20 yıla yakın minibüs ve halk otobüsü işletmeciliği yaptım. Zaman içinde çeşitli STK’larda görev aldım halen de ASD Eflanispor Kulüp Başkanlığı yapmaktayım. Aynı zamanda oto galeri ticaretim devam etmekte evli ve 2 çocuk babasıyım. (Bölgenin Sesi Gazetesi)
Samsun’da darbedildiğini iddia eden yaşlı adam hastaneye kaldırıldı
Samsun’da darbedildiğini sav eden 60 yaşındaki bir adam, sıhhat gruplarınca hastaneye kaldırıldı.
Olay, İlkadım ilçesi Kurtuluş Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, 60 yaşındaki Cevat F.’yi yerde yatarken gören etraftaki vatandaşlar durumu 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sıhhat takımlarına darbedildiğini ve parmaklarında kırıklar olduğunu söyleyen vatandaş, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.