Karabük Postası tarafından
05 Ocak, 2024 11:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

İrfan Topçu’dan Belediye Meclis üyeliği başvurusu

Karabük’ün köklü firmalarından TOPÇU Oto Galeri’nin sahibi İrfan Topçu uzun yıllar ara verdiği siyasete geri döndü.

Aynı zamanda Karabük 1. Amatör küme de mücadele eden ASD Eflanispor’un Kulüp Başkanlığı görevini de yürüten Topçu yaklaşık 13 yıl ara verdiği aktif siyasete geri döndü ve kuruluşundan bu yana mensubu olduğu AK Parti’den Belediye Meclis üyesi olabilmek için başvuruda bulundu. Başvuru evrakını Karabük Merkez İlçe Başkanı Yavuz Hüsam’a teslim eden Topçu İl Başkanı Ferhat Salt ile de bir araya geldi. blank “Çizgimiz ve duruşumuz belli, göreve talibiz, Allah hayırlı eylesin inşallah” diyen iş insanı İrfan Topçu başvuru sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kurulduğu günden bugüne teşkilatın her kademesinde görev aldığım AK Parti’ye aktif siyasete ara verdiğim 13 yıldan sonra 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Karabük Belediye Meclis üyeliği için müracaat yaptım.. Niyetimiz hayır akıbeti hayırlı olur inşallah” ifadelerini kullandı. İRFAN TOPÇU KİMDİR? 1971 Karabük doğumluyum. Karabük EML mezunuyum. 30 yıldır aile şirketi olan Topçu Oto Galeri’de Yeşil mahallede galericilik yapmaktayım. Aynı zamanda 15 yıl Kardemir AŞ. de çalıştım. 20 yıla yakın minibüs ve halk otobüsü işletmeciliği yaptım. Zaman içinde çeşitli STK’larda görev aldım halen de ASD Eflanispor Kulüp Başkanlığı yapmaktayım. Aynı zamanda oto galeri ticaretim devam etmekte evli ve 2 çocuk babasıyım. (Bölgenin Sesi Gazetesi)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Temmuz, 2025 20:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu Üniversitesi’nden 15 Temmuz’un yıl dönümünde çevrim içi sergi

Kastamonu Üniversitesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Ulusal Birlik Günü kapsamında erişime açılan çevrim içi stant, 30 Temmuz’a kadar ziyaret edilebilecek.
Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Ulusal Birlik Günü kapsamında düzenlenen "Zaferin İsmi Türkiye" temalı Memleketler arası Çevrim İçi 2025 Karma Standı erişime açıldı. 15-30 Temmuz tarihleri ortasında çevrim içi olarak gerçekleştirilen stant, farklı coğrafyalardan sanatkarları bir ortaya getirdi. Kastamonu Üniversitesi öğretim üyelerinin yanı sıra, Türkiye, Mısır, Makedonya, Çeçenistan, Fas, Arnavutluk, Özbekistan, Sırbistan ve Bangladeş’ten katılan sanatkarlarla birlikte toplam 9 farklı ülkeden eserler stantta yer aldı.
Toplam 30 yapıtın sunulduğu stantta; demokrasi, bağımsızlık, ulusal birlik ve toplumsal hafıza üzere temalar, sanatkarlar tarafından farklı disiplinlerde ve özgün tekniklerle yorumlandı.
Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’nin mesken sahipliğinde hazırlanan stant, hem ulusal hem de memleketler arası seviyede akademisyen ve sanatkarların katkılarıyla oluşturuldu.
Sergiye ise Kastamonu Üniversitesi’nin resmi web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin