Mustafa Akgün tarafından
21 Mart, 2025 11:57 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

İrfan Topçu Encümen Üyeliğinden İstifa Etti

Karabük Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Belediye Encümen Üyeliği görevini yürüten AK Parti'li iş insanı İrfan Topçu, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamayla encümen üyeliği görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Topçu, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya'nın başarı ya da başarısızlıklarına bundan sonra ortak olmayacağını belirtti. 

Topçu açıklamasında, "Seçilmesinde en büyük pay sahibi olduğum Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya'nın bugün itibariyle hiçbir başarısına ya da başarısızlığına ortak değilim. Yaklaşık bir yıldır yürüttüğüm Karabük Belediyesi Encümen Üyeliğimden istifa ediyorum" ifadelerini kullandı. Ayrıca, bu istifasının etik olarak belediye meclis üyeliğinden de istifa etmesini gerektirebileceğini belirten Topçu, "Ancak, kurulduğu günden bu yana üyesi olduğum ve Karabük'le ilgili hafızasını taşıdığım partimden istifa etmek yerine, sadece belediye meclis üyesi olarak görevime devam etmeyi tercih ediyorum. Bu kararım, bana oy veren insanlara duyduğum saygının bir gereğidir" dedi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2025 20:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Uyuşturucuyu satan da kullanan da tutuklandı

Düzce polisi tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 kişi, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü gruplarınca operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda 45 gram metamfetamin, 1 gram kokain, 2 gram esrar, 3 adet sentetik ecza ve iki adet çalışır vaziyette hassas terazi ele geçirildi. 23 kabahat kaydı bulunan uyuşturucu unsur ticareti yapmak kabahatinden F.C. (45), uyuşturucu husus kullanmak yahut bulundurmak hatasından süreç yapılan 5 cürüm kaydı mevcut S.S. (34) ve 10 cürüm kaydı olan K.D. (42) Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. Tutuklanan şahıslar cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.