blank
Asuman Doğan tarafından
22 Ağustos, 2025 14:09 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

İrfan Topçu AK Parti’den İstifa Etti

AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana partinin üyesi olan ve Karabük Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapan iş insanı ve cemiyet hayatının tanınan ismi İrfan Topçu, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Geçtiğimiz aylarda Karabük Belediyesi Encümen Üyeliği görevinden ayrılan ve sadece AK Parti Belediye Meclis Üyeliğini sürdüreceğini açıklayan Topçu,  sosyal medya hesabından

E-Devlet üzerinden Siyasi Parti Sicil Sorgulama kaydını paylaşan Topçu; “Kurulduğu günden bu yana üyesi olduğum AK Parti’den istifa ettim. Hiçbir partiye üyeliğim ve geçişim yoktur. Belediye Meclis Üyeliğinde bağımsız olarak devam edeceğim.” açıklamasını yaptı. Parti yönetimine yakınlığıyla bilinen Topçu’nun ani istifası AK Parti Karabük teşkilatında büyük şaşkınlık yarattı. Zaman zaman yaptığı sert çıkışlarla dikkat çeken ancak bugüne kadar partisinden ayrılmayı düşünmeyen Topçu’nun istifasının perde arkasında aracının  park ettiği alandan çekiciye yüklenmesi ve aracına bu yükleme sırasında zarar verilmesi gerekçesinin yattığı ifade edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Ağustos, 2025 14:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

AK Parti Karabük Milletvekilleri Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin ile AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, Karabük’ün Eskipazar ve Ovacık ilçelerinde köy ziyaretlerinde bulundu.

Program kapsamında milletvekilleri; Eskipazar’da Mutaflar, Ova, Bulduk, Deresoblan, Köyceğiz, Arslanlar, Yazıkavak (Keçeler Mahallesi), Budaklar, Adiller, Ozan, Beytarla, Hamzalar, Çaylı (Gövez Mahallesi), Kabaarmut, Yürecik (Muamlar Mahallesi), Sofular (Salmanlar Mahallesi) köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Ovacık’ta ise milletvekilleri; Boyalı, Şamlar, Küçüksu, Çukur, Ganibeyler, Pürçükören, Abdullar ve Yeniören köylerinde hemşehrileriyle buluştu.

Ziyaretlerde vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinleyen milletvekilleri, köylerde yapılan yatırımlar ve planlanan projeler hakkında da bilgi verdi.

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada:

“Her bir köyümüzde hemşehrilerimizin samimiyetini, gönül zenginliğini bir kez daha gördük. Devletimizin yatırımlarını köylerimize taşımak ve milletimizin taleplerine çözüm üretmek için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Hemşehrilerimizin duası ve desteği yolumuzu aydınlatıyor.” dedi.

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ise konuşmasında “Eskipazar ve Ovacık’taki ziyaretlerimizde köylülerimizin talep ve beklentilerini yerinde dinledik. Tarımdan altyapıya, sosyal hizmetlerden kültürel değerlere kadar her alanda yatırımlarımız artarak sürecek. Hemşehrilerimizin yanında olmaya ve onların sesini Ankara’ya taşımaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Ziyaretlere milletvekillerine; AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, ilçe başkanları, il genel meclisi üyeleri ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.