Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Haziran, 2023 11:07 tarihinde yayınlandı
0

İplik fabrikası işçilerini taşıyan araç kaza yaptı: 7 yaralı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde iplik fabrikasında çalışan işçileri taşıyan araç takla attı. Kazada 7 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Kaza, Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Yazıcılar köyünde meydana geldi. İlçedeki bir iplik fabrikasında taşıyan işçileri mesai sonrası köye getiren M.T. idaresindeki 34 ZR 3500 plakalı araçla seyir halindeyken Kdz. Ereğli ilçesine seyir halindeki F.Ç. idaresindeki 67 AB 743 plakalı araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle işçileri taşıyan araç üç takla atarak ters durdu. Kazayı gören vatandaşlar yaralıların imdadına yetişti. Kazada araç sürücüsü M.T. ile araçta bulunan işçiler olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla ilçedeki hastanelere kaldırıldı. Kdz. Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler kaza yerinde güvenlik önlemi aldı. Öte yandan tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
parti binasindan kilicdaroglunun fotografi kaldirildi 2raVP6pQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Parti binasından Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı kaldırıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti binasında bulunan fotoğrafını kaldırarak, “Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” dedi.

CHP Akçakoca parti binasında bir grup partili tarafından Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı duvardan kaldırıldı. İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Teşkilatı olarak sadece Akçakoca’da değil Türkiye’nin dört bir yanında halkımız adına Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimizi ideolojik ve stratejik olarak yanlış bir yola sürüklediğini kabul ediyor ve onun simgesini duvarlarımızdan indiriyoruz. Bu karar; halkın hakikat arayışını siyasette namuslu ve doğru bir duruşun talibidir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu tavırları açıkça AK Parti’nin değirmenine su taşımaktan başka bir anlama gelmiyor. Bu söylem ve politikalar, ülkenin demokratik geleceğine zarar veriyor. Bizler AK Parti’nin çıkarları için değil halkın iradesi ve milletin menfaati için duruyoruz. Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” diyerek Kılıçdaroğu’nun fotoğrafını duvardan indirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin