Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Mayıs, 2015 07:34 tarihinde yayınlandı
0

İntiharın Ardından Şantaj Çıktı

Karabük’te kendini asan şahsın videolu şantaj nedeniyle intihar ettiği ortaya çıktı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
Eflani ilçesine bağlı Çalı Kahvesi Köyü’nde yaşayan evli ve 6 çocuk babası TIR şoförü Salim Akgün (50), dün akşam saatlerinde Karabük’te bir arkadaşına ait evde kendisini iple tavana asmıştı. Arkadaşının haber vermesiyle gelen polisin yaptığı incelemede Akgün’ün, intihar etmeden önce not bıraktığı belirledi.
2 BİN LİRALIK SENETLE ŞANTAJ
Polis ekipleri Akgün’ün bıraktığı notta Emre Ö. (28) ile ilişkiye girerken Ergün Ö.’nün (45) gizlice görüntülerini çektiğini ve bu görüntülerle kendisini tehdit edip 2 bin liralık senet imzalatarak şantaj yaptıklarını ileri sürdü. Polis ekipleri şahsıların kaçma ihtimaline karşı evlat hasretinden intihar ettiği üzerinde durduğunu açıklama yapmasının üzerinden intiharı derinleştiren Asayiş Şube ekipleri, gece ayrısı Akgün’ün, intiharından sorumlu tuttuğu Emre Ö. ve Ergün Ö.’yü gözaltına aldı. Emniyete götürülen zanlıların, daha önce de aynı yöntemle İ.A isimli bir şahsa şantaj yaptıkları belirlendi. Polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Cezaevi’ne gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan arac hurda yiginina dondu 19 yasindaki surucu agir yaralandi 1WZERriX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Takla atan araç hurda yığınına döndü: 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı

Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin taklalar atarak orta refüjü aşıp karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde merkez Karaelmas Mahallesi mevkisinde bulunan Teoman Duralı Tünelleri çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.S. yönetimindeki 67 ABP 922 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, taklalar atarak orta refüjü aştı ve karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada park halindeki iki araca da çarptı.

Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine yoğun şekilde sağlık, polis ve AFAD ile itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yola savrulduğu öne sürülen ağır yaralı sürücü S.S., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. S.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle güzergahta trafik akışı bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Polis ekiplerinin çevre güvenliği almasının ardından, adeta demir yığınına dönen ve kullanılamaz hale gelen otomobil çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Yol temizleme çalışmalarının ardından tünel çıkışındaki trafik akışı yeniden normale döndü.

Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin