Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Mayıs, 2015 07:34 tarihinde yayınlandı
0

İntiharın Ardından Şantaj Çıktı

Karabük’te kendini asan şahsın videolu şantaj nedeniyle intihar ettiği ortaya çıktı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
Eflani ilçesine bağlı Çalı Kahvesi Köyü’nde yaşayan evli ve 6 çocuk babası TIR şoförü Salim Akgün (50), dün akşam saatlerinde Karabük’te bir arkadaşına ait evde kendisini iple tavana asmıştı. Arkadaşının haber vermesiyle gelen polisin yaptığı incelemede Akgün’ün, intihar etmeden önce not bıraktığı belirledi.
2 BİN LİRALIK SENETLE ŞANTAJ
Polis ekipleri Akgün’ün bıraktığı notta Emre Ö. (28) ile ilişkiye girerken Ergün Ö.’nün (45) gizlice görüntülerini çektiğini ve bu görüntülerle kendisini tehdit edip 2 bin liralık senet imzalatarak şantaj yaptıklarını ileri sürdü. Polis ekipleri şahsıların kaçma ihtimaline karşı evlat hasretinden intihar ettiği üzerinde durduğunu açıklama yapmasının üzerinden intiharı derinleştiren Asayiş Şube ekipleri, gece ayrısı Akgün’ün, intiharından sorumlu tuttuğu Emre Ö. ve Ergün Ö.’yü gözaltına aldı. Emniyete götürülen zanlıların, daha önce de aynı yöntemle İ.A isimli bir şahsa şantaj yaptıkları belirlendi. Polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Cezaevi’ne gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
uyusturucu operasyonunda zehir tacirlerine darbe zy3EWpNG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Uyuşturucu operasyonunda zehir tacirlerine darbe

Samsun’da polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda çok sayıda uyuşturucu madde, ruhsatsız tabanca ve yüklü miktarda para ele geçirildi, 9 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında İlkadım, Atakum ve Havza ilçelerinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Şüphelilerin üstlerinde, araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda bin 175 adet sentetik ecza, 117,4 gram metamfetamin, 50 adet extacy hap, 10 gram sentetik kannabinoid, 4,2 gram esrar, 1,37 gram kokain, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 2 adet fişek ele geçirildi. Operasyon kapsamında ayrıca uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 66 bin 800 TL’ye de el konuldu.

Olayla ilgili 9 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin