İntiharın Ardından Şantaj Çıktı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Mayıs, 2015 07:34 tarihinde yayınlandı
0
0

İntiharın Ardından Şantaj Çıktı

Karabük’te kendini asan şahsın videolu şantaj nedeniyle intihar ettiği ortaya çıktı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
Eflani ilçesine bağlı Çalı Kahvesi Köyü’nde yaşayan evli ve 6 çocuk babası TIR şoförü Salim Akgün (50), dün akşam saatlerinde Karabük’te bir arkadaşına ait evde kendisini iple tavana asmıştı. Arkadaşının haber vermesiyle gelen polisin yaptığı incelemede Akgün’ün, intihar etmeden önce not bıraktığı belirledi.
2 BİN LİRALIK SENETLE ŞANTAJ
Polis ekipleri Akgün’ün bıraktığı notta Emre Ö. (28) ile ilişkiye girerken Ergün Ö.’nün (45) gizlice görüntülerini çektiğini ve bu görüntülerle kendisini tehdit edip 2 bin liralık senet imzalatarak şantaj yaptıklarını ileri sürdü. Polis ekipleri şahsıların kaçma ihtimaline karşı evlat hasretinden intihar ettiği üzerinde durduğunu açıklama yapmasının üzerinden intiharı derinleştiren Asayiş Şube ekipleri, gece ayrısı Akgün’ün, intiharından sorumlu tuttuğu Emre Ö. ve Ergün Ö.’yü gözaltına aldı. Emniyete götürülen zanlıların, daha önce de aynı yöntemle İ.A isimli bir şahsa şantaj yaptıkları belirlendi. Polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Cezaevi’ne gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
safranbolu tso yorex fuarinda yoresel urunlerini tanitti iCzqzQOq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu TSO, YÖREX Fuarı’nda yöresel ürünlerini tanıttı

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası, bu yıl 14’üncüsü düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’na Batı Karadeniz Kalkınma Birliği ile birlikte katılarak bölgenin yöresel ürünlerini tanıttı.

Türkiye’nin dört bir yanından katılımcıların yer aldığı fuarda Safranbolu standı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Fuarda, Safranbolu’nun coğrafi işaretli ürünleri başta olmak üzere yöresel lezzetler katılımcıların beğenisine sunuldu.

Erol Altuntepe, yaptığı açıklamada, bu tür organizasyonların yerel üreticilerin tanıtımı ve ürünlerin ulusal pazarda bilinirliğinin artırılması açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nın hem ticari bağlantılar kurmak hem de kültürel değerleri geniş kitlelere ulaştırmak adına önemli bir platform olduğunu ifade eden Altuntepe, Safranbolu’nun değerlerini tanıtmaya yönelik çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

Fuar süresince Safranbolu standını ziyaret eden katılımcılara ürünler hakkında bilgi verilirken, bölgenin turizm potansiyeli de tanıtıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin