İnternette tanıştığı kişiye hem cinsel içerikli videosunu hem de 276 bin lirasını kaptırdı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ağustos, 2024 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

İnternette tanıştığı kişiye hem cinsel içerikli videosunu hem de 276 bin lirasını kaptırdı

Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde bir genç, kız arkadaş bulma vaadiyle internette tanıştığı kişiye hem cinsel içerikli videosunu hem de 276 bin lirasını kaptırdı.

Alınan bilgiye göre, Köprübaşı ilçesinde yaşayan M.Y. (24) isimli genç, arkadaş bulma sitesinde tanıştığı ve bayan olduğunu düşündüğü kişiye tek seferlik cinsel içerikli videosunu çekip gönderdi. Daha sonra kendisini arayan ve avukat olarak tanıtan şüphelilerin yönlendirmesi ile 7 kez değişik miktarlarda toplam 276 bin TL’yi şüphelilerin hesabına gönderen M.Y. daha sonra kendisini arayan şahıslara ulaşamayınca dolandırıldığını beyan ederek İlçe Jandarma Komutanlığı’na başvurdu. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yan bakma kavgasi kanli bitti 17 yasindaki cocuk boynundan bicaklandi BXQ1LaID
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mart, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Yan bakma kavgası kanlı bitti: 17 yaşındaki çocuk boynundan bıçaklandı

Samsun’da “yan bakma” nedeniyle çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü, 17 yaşındaki çocuk boynundan yaralandı.

Olay, İlkadım ilçesi Baruthane Mahallesi Batıpark’ta aslan heykellerinin yan tarafında bulunan boş alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 17 yaşındaki A.A., 3 arkadaşıyla birlikte yürüdüğü sırada başka bir grupla bakışma nedeniyle tartışma yaşadı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşürken, A.A. boynundan bıçakla yaralandı.

Yaralı çocuk, olay yerine çağrılan ambulansla Samsun Şehir Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis olayla ilgili M.O.H.H. (20), M.A.O.O. (17) ve A.A.J.J.’yi (15) gözaltına aldı. M.O.H.H. Gazi Polis Merkezi’ne teslim edilirken, yaşı küçük 2 şüpheli Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Polisteki işlemleri tamamlanan 2’si çocuk 3 kişi bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin