Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde bir genç, kız arkadaş bulma vaadiyle internette tanıştığı kişiye hem cinsel içerikli videosunu hem de 276 bin lirasını kaptırdı.
Alınan bilgiye göre, Köprübaşı ilçesinde yaşayan M.Y. (24) isimli genç, arkadaş bulma sitesinde tanıştığı ve bayan olduğunu düşündüğü kişiye tek seferlik cinsel içerikli videosunu çekip gönderdi. Daha sonra kendisini arayan ve avukat olarak tanıtan şüphelilerin yönlendirmesi ile 7 kez değişik miktarlarda toplam 276 bin TL’yi şüphelilerin hesabına gönderen M.Y. daha sonra kendisini arayan şahıslara ulaşamayınca dolandırıldığını beyan ederek İlçe Jandarma Komutanlığı’na başvurdu. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda inceleme başlatıldı.


İnternette tanıştığı kişiye hem cinsel içerikli videosunu hem de 276 bin lirasını kaptırdı
Samsun’da kiralık araçtan 225 bin uyuşturucu hap çıktı
Samsun’da narkotik ekiplerince durdurulan kiralık araçta yapılan aramada 225 bin adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında İlkadım ilçesinde durumundan şüphelenilen bir araç durduruldu. Araçta yapılan aramada 225 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonda araçta bulunan A.T. (39), D.Y. (31) ve R.Y. (23) gözaltına alındı. Yapılan incelemelerde uyuşturucu hapların taşındığı aracın kiralık olduğu tespit edildi.
Soruşturma devam ediyor.

