Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde bir genç, kız arkadaş bulma vaadiyle internette tanıştığı kişiye hem cinsel içerikli videosunu hem de 276 bin lirasını kaptırdı.
Alınan bilgiye göre, Köprübaşı ilçesinde yaşayan M.Y. (24) isimli genç, arkadaş bulma sitesinde tanıştığı ve bayan olduğunu düşündüğü kişiye tek seferlik cinsel içerikli videosunu çekip gönderdi. Daha sonra kendisini arayan ve avukat olarak tanıtan şüphelilerin yönlendirmesi ile 7 kez değişik miktarlarda toplam 276 bin TL’yi şüphelilerin hesabına gönderen M.Y. daha sonra kendisini arayan şahıslara ulaşamayınca dolandırıldığını beyan ederek İlçe Jandarma Komutanlığı’na başvurdu. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda inceleme başlatıldı.


İnternette tanıştığı kişiye hem cinsel içerikli videosunu hem de 276 bin lirasını kaptırdı
Ardeşen’de heyelan: Köy yolu ulaşıma kapandı
Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Pınarlı köyünün üst kesimlerinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Pınarlı köyünün üst mevkiinde şiddetli sağanak yağış nedeniyle yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları yola düştü. Meydana gelen heyelan nedeniyle köy yolu ulaşıma kapandı. Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye Rize İl Özel İdaresi ekipleri sevk edildi. Kapanan yolda çalışma başlatan ekipler, temizlik işlemlerinin ardından yolu yeniden ulaşıma açtı.

