İnternet kafeye gitmek için evden çıkan Nesrin'den 7 yıldır haber yok
Zonguldak'ın Mithatpaşa Mahallesi'nde 7 yıl önce 'internet kafeye gidiyorum' diyerek evinden ayrılan Nesrin Koçaklı'dan hala haber alınamadı.
Acılı anne Yeter Koçaklı, 7 senedir kızının ne ölüsünün ne dirisinin bulunduğunu söyleyerek, “7 sene oldu. Liman arkasına gidiyorum diye gitti Erkan’la. Erkan çıkıyor benim kızım orada kalıyor. Devletime sesleniyorum ne ölüsü ne dirisi daha bulunamadı. 7 yıldır evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorum. Bir mezarı olsun bilelim. Yaşasaydı beni arar bulurdu. Kardeşlerine ulaşır bana ulaşırdı. Benim kızımı öldürdüler, attılar. Ben kızımın cenazesini olsun bulayım. Kızımın mezarını bileyim, Kur'an okutayım” dedi.
2017 yılında 'internet kafeye gidiyorum' diyerek evinden ayrılan 16 yaşındaki Nesrin Koçaklı’dan bir daha haber alınamadı. (İHA)
İlgili Haberler
Tümü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Dünyayı sömürerek, bölgemizi kan deryasına çevirerek kendilerine refah düzeni kurmak isteyenlere boyun eğmeyeceğiz"Türkiye7 sa önce
Seyahat Severlere Müjde: Turistik Doğu Ekspresi 2026-2027 Sezonu Bilet Satış Tarihi Belli Oldu! İşte Tüm DetaylarTürkiye10 sa önce
SGK ve BES ile Çift Maaş Fırsatı! 3600 Günle Kısmi Emeklilik Şartları Neler?Türkiye10 sa önceYorumlar
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.
Henüz yorum yok.
İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.