Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Mayıs, 2023 13:16 tarihinde yayınlandı
0

Inter üst üste 2. kez İtalya Kupası’nın sahibi

İtalya Kupası Finali’nde Inter, Fiorentina’yı 2-1 mağlup ederek üst üste 2., toplamda ise 9. kez kupayı müzesine götürdü.

İtalya Kupası Finali’nde Hakan Çalhanoğlu’nun takımı Inter ile Fiorentina, Olimpico Stadı’nda karşı karşıya geldi. Mor menekşeler, mücadelenin 3. dakikasında Nicolas Gonzalez’in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Inter, karşılaşmanın 29 ve 37. dakikalarında Arjantinli 25 yaşındaki yıldız Lautaro Martinez ile bulduğu gollerle 2-1 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamladı. Maçın ikinci devresinde gol sesi çıkmayınca Inter, Fiorentina’yı 2-1 mağlup ederek İtalya Kupası’nın sahibi oldu.
Bu sonuçla Inter, İtalya Kupası’nı üst üste 2. kez, toplamda ise 9 kez kazanmayı başardı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kumara gecit yok 9 kisiye ceza 2 isletme sorumlusuna adli islem i1vz37sI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da kumara geçit yok: 9 kişiye ceza, 2 işletme sorumlusuna adli işlem

Samsun’un İlkadım ilçesinde kahvehane ve derneğe yönelik düzenlenen denetimlerde kumar oynadığı tespit edilen 9 kişiye toplam 104 bin 436 lira idari para cezası uygulanırken, 2 işletme sorumlusu hakkında adli işlem başlatıldı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince İlkadım ilçesinde faaliyet gösteren bir kahvehanede gerçekleştirilen denetimde, 6 kişinin iskambil kağıtlarıyla kumar oynadığı belirlendi. Kumar oynadığı tespit edilen 6 kişiye toplam 69 bin 624 lira idari para cezası uygulanırken, kumar oynanırken kullanılan masada bulunan 900 liraya el konuldu. İş yeri sahibi S.A. (47), “Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama” suçundan işlem yapılmak üzere Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.

Aynı gün bir dernekte gerçekleştirilen denetimde ise 3 kişinin kumar oynadığı tespit edildi. Kumar oynayan 3 şahsa toplam 34 bin 812 lira idari para cezası uygulanırken, kumar oynatılmasında kullanılan ortasına zar atılan kasnak, zar toplama aparatı ve 2 adet zara el konuldu. İş yeri sorumlusu F.G. (51) de “Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama” suçundan adli işlem yapılmak üzere Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.

Olaylarla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin