Otomobili ile çarptığı köpeğin başında dakikalarca bekledi
Karabük’te, otomobili ile seyir halinde iken yola aniden çıkan köpeğe çarpıp, yaralanmasına neden olan sürücü belediye görevlileri gelene kadar yaralı köpeğin başında bekledi.
Edinilen bilgiye göre Nebiye Çetin idaresindeki 78 ST 956 plakalı otomobil şehir merkezine seyir halindeyken Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde aniden yola çıkan köpeğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan köpek yaralandı. Sürücü Nebiye Çetin arka bacağının kopmak üzere geldiği köpeğin ayağa kalkamadığını görünce polisten yardım istedi.
Yaralı köpeğin başında dakikalarca bekleyerek, şişeyle su içirmeye çalışan Çetin ekiplerin yardımı ile Karabük Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne telefonla ulaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen belediye ekipleri köpeği tedavisi için Veterinere getirdi.
Köpeğin bir anda önüne fırladığını belirten Çetin, çok üzgün olduğunu ifade etti.


0
İnsanlık ölmedi dedirten davranış
0
0
Bolu’da kural ihlali yapan bin 270 sürücüye ceza
Bolu’da kural ihlali yapan bin 270 araç ve sürücüsüne idari ceza kesildi.
Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde trafik güvenliğini sağlamak ve kazaları en aza indirmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çerçevede trafik ekipleri, 4-10 Mayıs tarihlerinde il genelinde belirlenen noktalarda bin 366 uygulama gerçekleştirdi. Denetimlerde 31 bin 331 araç ve sürücüsü kontrol edildi, kural ihlali yaptığı tespit edilen bin 270 araç ve sürücüsüne idari para cezası uygulandı.


