İnşaatta el arabası yüzünden kürekli ve sopalı kavga - Karabük Haber Postası
insaatta el arabasi yuzunden kurekli ve sopali kavga EDXjIOCu jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Eylül, 2024 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

İnşaatta el arabası yüzünden kürekli ve sopalı kavga

Bolu’da bir inşaatta çalışan işçiler arasında, el arabasını kimin kullanacağı konusunda çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada işçiler birbirlerine sopa, kürek ve demirlerle saldırdı.

İddiaya göre, Paşaköy Mahallesi’nde bulunan inşaatta çalışan işçiler arasında, el arabasını kimin kullanacağına dair bir anlaşmazlık yaşandı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü ve işçiler birbirlerine sopa, kürek ve demir çubuklarla saldırmaya başladı. Olay sırasında bir kişinin başına aldığı darbe sonucu yere yığıldığı anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Kavgayı gören vatandaş, olayın büyümesi üzerine durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Polisin müdahalesiyle sona eren kavgada, yaralanan işçiler sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan işçilerin daha sonra taburcu edildiği ve tarafların birbirinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ff04cfe5 728b 4669 b6a3 1f52521f9371
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2026 09:51 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te kaçışı 446 bin liraya patladı

Karabük’te polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçan 1.78 promil alkollü ve ehliyetsiz sürücüye 446 bin lira idari para cezası uygulandı.

Gece saatlerinde Bahçelievler Mahallesi 1007. Cadde’de devriye görevi yapan polis ekipleri, durumundan şüphelendikleri 78 SV 781 plakalı otomobilin sürücüsü İ.C.U.’ya “dur” ihtarında bulundu. Uyarıyı dikkate almayan sürücü, aracıyla kaçmaya başladı.

Kısa süren takibin ardından araç, Bahçelievler Mahallesi 1. Cadde’de önü kesilerek durduruldu. Araçtan inerek yaya olarak kaçmaya çalışan sürücü İ.C.U. ile yanında bulunan A.C.G., polis ekiplerince yakalandı. Gözaltı sırasında polise mukavemet gösteren şüpheliler, ekipler tarafından etkisiz hale getirildi.

Yapılan kontrollerde sürücü İ.C.U.’nun ehliyetsiz olduğu ve 1.78 promil alkollü bulunduğu tespit edildi. Şüpheliler, işlemleri için Şehit Mehmet Esen Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.
Sürücüye, “dur” ihtarına uymamak, sürücü belgesiz araç kullanmak, diğer araçların emniyetle geçişini beklememek, tehlikeli şerit değiştirmek ve trafik işaret ve levhalarına uymamak suçlarından toplam 446 bin lira idari para cezası kesildi.

Söz konusu otomobil, çekiciyle yediemin otoparkına götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin