Reklam
Reklam
insaatta el arabasi yuzunden kurekli ve sopali kavga EDXjIOCu jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Eylül, 2024 04:45 tarihinde yayınlandı
0

İnşaatta el arabası yüzünden kürekli ve sopalı kavga

Bolu’da bir inşaatta çalışan işçiler arasında, el arabasını kimin kullanacağı konusunda çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada işçiler birbirlerine sopa, kürek ve demirlerle saldırdı.

İddiaya göre, Paşaköy Mahallesi’nde bulunan inşaatta çalışan işçiler arasında, el arabasını kimin kullanacağına dair bir anlaşmazlık yaşandı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü ve işçiler birbirlerine sopa, kürek ve demir çubuklarla saldırmaya başladı. Olay sırasında bir kişinin başına aldığı darbe sonucu yere yığıldığı anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Kavgayı gören vatandaş, olayın büyümesi üzerine durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Polisin müdahalesiyle sona eren kavgada, yaralanan işçiler sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan işçilerin daha sonra taburcu edildiği ve tarafların birbirinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
swsw
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
25 Mayıs, 2026 13:15 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de bayram öncesi gıda denetimleri yoğunlaştı

Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların sağlıklı, güvenilir ve kaliteli gıdaya ulaşmasını sağlamak amacıyla Yenice Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri tarafından ilçe genelinde denetimler gerçekleştirildi.

Marketler ve gıda işletmelerinde yapılan kontrollerde ürünlerin son kullanma tarihleri, hijyen koşulları, raf düzeni ve fiyat etiketleri tek tek incelendi. Denetimlerde, vatandaşların güvenli gıdaya erişimini sağlamak ve olası olumsuzlukların önüne geçmek hedeflendi.

Yenice Belediyesi yetkilileri, halk sağlığını önceleyen çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek, bayram süresince de denetimlerin devam edeceğini ifade etti. Yetkililer ayrıca işletmelerin mevzuata uygun hareket etmesinin büyük önem taşıdığını vurguladı.

Vatandaşların huzurlu ve güvenli bir bayram geçirmesi amacıyla yapılan denetimlerin ilçe genelinde titizlikle sürdürüleceği bildirildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin