İnşaatta el arabası yüzünden kürekli ve sopalı kavga - Karabük Haber Postası
insaatta el arabasi yuzunden kurekli ve sopali kavga EDXjIOCu jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Eylül, 2024 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

İnşaatta el arabası yüzünden kürekli ve sopalı kavga

Bolu’da bir inşaatta çalışan işçiler arasında, el arabasını kimin kullanacağı konusunda çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada işçiler birbirlerine sopa, kürek ve demirlerle saldırdı.

İddiaya göre, Paşaköy Mahallesi’nde bulunan inşaatta çalışan işçiler arasında, el arabasını kimin kullanacağına dair bir anlaşmazlık yaşandı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü ve işçiler birbirlerine sopa, kürek ve demir çubuklarla saldırmaya başladı. Olay sırasında bir kişinin başına aldığı darbe sonucu yere yığıldığı anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Kavgayı gören vatandaş, olayın büyümesi üzerine durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Polisin müdahalesiyle sona eren kavgada, yaralanan işçiler sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan işçilerin daha sonra taburcu edildiği ve tarafların birbirinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
k23
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Nisan, 2026 10:04 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te kamyondan kara yoluna dökülen odunlar kaldırıldı

Karabük-Kastamonu karayolunda kamyondan dökülen odunlar, ekiplerin yaklaşık 1 saat süren çalışmasıyla kaldırıldı.

Olay, Karabük-Kastamonu karayolu 100. Yıl mevkisinde meydana geldi. G.Y. idaresindeki 81 ACN 078 plakalı kamyonun seyir halindeyken damperinin aniden kalkması sonucu kasada bulunan odunlar kara yoluna savruldu. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Yola saçılan odunlar nedeniyle trafik güvenlik amacıyla tek şeritten sağlandı.

Ekiplerin yaklaşık 1 saat süren çalışmasının ardından yola dökülen odunlar kaldırıldı. Yol, temizliğin tamamlanmasının ardından yeniden kontrollü şekilde ulaşıma açıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin