Kastamonu’da bir bina inşaatı şantiyesinde emekçiler tarafından yaralı halde bulunan 25 yaşındaki bayan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay, Merkez ilçesi Hacıbey köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, inşaat halindeki binanın şantiyesine çalışmak için gelen çalışanlar, yerde yatar vaziyette bir bayanla karşılaştılar. Olay yerine çağrılan sıhhat takımlarınca ağır yaralı bayan, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Buradaki müdahalelere karşın bayan kurtarılamadı.
Yaşanan olay sonrasında polis takımları, inşaat halindeki binada incelemelerde bulundu. Olay yeri inceleme takımlarının de çalışmasının akabinde bayanın 25 yaşındaki E.C.U. olduğu belirlendi. İnşaat halindeki binanın üçüncü katında Kur’an-ı Kerim de bulundu. E.C.U.’nun 3’üncü kattan atlayarak ömrüne son verdiği bedellendiriliyor.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


İnşaat işçileri tarafından yaralı halde bulunan genç kadın hayatını kaybetti
Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”
CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.
Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.
Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.
Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

