Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Eylül, 2023 10:18 tarihinde yayınlandı
0

İnşaat hırsızlığı yapan zanlı yakalandı

Karabük’te, inşaat alanında hırsızlık yapan bir kişi polis ekiplerinin 40 GB’lık görüntü incelemesinin ardından yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Yenişehir Mahallesi Çağlayan Sokak’ta KARDEMİR Havuzlu Bahçe inşaat alanında hırsızlık ihbarı alan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı. Ekipler, şüpheli şahıs veya şahısların tespiti ve yakalanması için başlattıkları çalışmada 29 Kent Güvenliği Yönetim Sistemi (KGYS) ve güvenlik kameralarına ait yaklaşık 40 GB görüntüyü inceledi. Olayın görgü tanığı olabileceği değerlendirilen 6 kişi ile de görüşen ekipler, olayın faalinin 9 adet suç kaydı bulunan F.K. olduğunu tespit etti.
Yapılan çalışma sonucu zanlı yakalanarak gözaltına alınırken, şahsın ikamet ve aracında yapılan aramalarda; 10 metre bakır kablolu kaynak makinesi, birer adet parmak taşlama makinesi, 50 metre seyyar kablo, 50 metre seyyar kablo, büyük boy ve küçük boy spiral makinesi, karıştırıcı ele geçirildi. Ele geçirilen eşyalar sahiplerine teslim edilirken, zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzurunu ve güvenliğini bozacak her türlü suçun önlenmesine, vatandaşların canına ve malına zarar veren faillerin yakalanmasına yönelik çalışmaların ve mücadelenin durmaksızın devam edeceğini açıkladı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
ozgur ozel ne bolunmenin ne kavganin pesindeyiz exTV6Njw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”

CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.

Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.

Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.

Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin