İnebolu’da çiftçilere 107 bin sebze fidesi dağıtıldı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
ineboluda ciftcilere 107 bin sebze fidesi dagitildi RGwltd9g jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Nisan, 2024 08:12 tarihinde yayınlandı
0
0

İnebolu’da çiftçilere 107 bin sebze fidesi dağıtıldı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde çiftçilere, düzenlenen törenle 107 bin domates ve biber fidesi dağıtıldı.

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi (TAKEP) çerçevesinde, İnebolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 57 bin 600 adet domates, 49 bin 680 adet biber fidesi dağıtıldı. Düzenlenen törene, Kaymakam Ahmet Vezir Baycar, İnebolu ilçe Tarım Müdürü Hülya Karaaslan ve çiftçiler katıldı.

Tören de konuşan Kaymakam Ahmet Vezir Baycar, “İnebolu’da seracılığı hedeflediğimiz sayıya çıkaracağız ve İnebolu’yu sera merkezi yapacağız. Fidelerimizin çiftçilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

İnebolu ilçe Tarım Müdürü Hülya Karaaslan ise, “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi çerçevesinde 57 bin 600 adet domates, 49 bin 680 adet biber fidesi dağıtımı için çiftçilerimizle bir araya geldik, 100 bin İnebolu’da ilk defa dağıtıyoruz. Desteklerinden dolayı bakanlığımıza, Kaymakamımız Ahmet Vezir Baycar teşekkür ederiz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdzeregli su urunleri kooperatifinde kongre oncesi adaylik aciklamasi gA7M4UHK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz.Ereğli su ürünleri Kooperatifi’nde kongre öncesi adaylık açıklaması

Karadeniz Ereğli’de balıkçılık sektörünün önemli temsilcilerinden Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi, 28 Haziran’da gerçekleştirilecek kongre öncesi hareketli günler yaşıyor.

Kooperatifte yapılacak seçimler öncesinde dikkat çeken bir adaylık açıklaması geldi. Çocukluk yıllarını denizle ve balıkçılıkla iç içe geçirdiğini belirten Denizcan Dere, kooperatif başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Sektörün içinden gelen bir isim olarak öne çıkan Dere, özellikle Bozhane esnafının yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Adaylık açıklamasında konuşan Dere, “Benim için öncelik, Ereğli ekonomisine katkısı göz ardı edilemeyen Bozhane esnafının hak ettiği saygıyı ve hizmeti almasıdır. Bugüne kadar çok değerli başkanlarımız ellerinden geleni yaptı. Ben de kendilerine destek oldum. Hali hazırda yönetim kurulu üyeliği yapmaktayım. Ancak artık tam uyum çerçevesinde yapılan haksızlıkları haykırmanın zamanı gelmiştir. Çığ gibi büyüyen sorunlarımız için güçlü yönetimimizle çözüm önerilerimizi yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Vicdan, merhamet ve vefa birinci önceliğimdir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin