Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ekim, 2024 04:07 tarihinde yayınlandı
0

İmzalar atıldı, SAMULAŞ’ta grev sona erdi

SAMSUN (İHA) – Samsun’da toplu taşıma hizmeti veren SAMULAŞ ile yetkili sendika arasında devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sonuç verdi, atılan imzaların ardından grev sona erdi.

Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ ile Türkiye Demiryolu İşçileri Sendikası’nın (Demiryol-İş) sürdürdüğü toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlandı. Sendika, SAMULAŞ’ta grev kararı alındığını duyurduktan 7 gün sonra bu kez de imzaların atılarak grevin sonlandırıldığını bildirdi.

Grevin sona erdiğini ifade eden Demiryol-İş Sendikası Sivas Şube Başkanı Feyzullah Duman, “3 aydır toplu sözleşme görüşmelerimiz devam ediyordu. Bugün itibarıyla toplu iş sözleşmesi imza altına alındı. Bu süreçte Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a emek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Sonuç tam hedeflediğimiz gibi olmasa da isteklerimizin birçoğu yerine gelmiştir. Bu anlamda biz de taleplerimizin birçoğunun yerine geldiğini gördüğümüz anda sözleşmeyi imzaladık. Sözleşmemiz 2 yıl geçerli olacak. Yaklaşık 800 civarı personeli ilgilendiren toplu iş sözleşmesi hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
cubuk demir yuklu tir devrildi osb yolu trafige kapandi tRWehsyI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Çubuk demir yüklü tır devrildi, OSB yolu trafiğe kapandı

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yolunda meydana gelen trafik kazasında çubuk demir yüklü tır devrildi. Kaza nedeniyle yol bir süre çift yönlü olarak ulaşıma kapandı.

Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tır yol kenarına devrildi. Devrilmenin etkisiyle dorsede bulunan çubuk demirler yola savruldu. İhbar üzerine olay yerine polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kaza sonrası yolda araç kuyrukları oluşurken, ekipler trafiği alternatif güzergahlara yönlendirdi. Devrilen tırın kaldırılması ve yola saçılan demirlerin temizlenmesi için vinç destekli çalışma başlatıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin