Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ekim, 2024 04:07 tarihinde yayınlandı
0

İmzalar atıldı, SAMULAŞ’ta grev sona erdi

SAMSUN (İHA) – Samsun’da toplu taşıma hizmeti veren SAMULAŞ ile yetkili sendika arasında devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sonuç verdi, atılan imzaların ardından grev sona erdi.

Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ ile Türkiye Demiryolu İşçileri Sendikası’nın (Demiryol-İş) sürdürdüğü toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlandı. Sendika, SAMULAŞ’ta grev kararı alındığını duyurduktan 7 gün sonra bu kez de imzaların atılarak grevin sonlandırıldığını bildirdi.

Grevin sona erdiğini ifade eden Demiryol-İş Sendikası Sivas Şube Başkanı Feyzullah Duman, “3 aydır toplu sözleşme görüşmelerimiz devam ediyordu. Bugün itibarıyla toplu iş sözleşmesi imza altına alındı. Bu süreçte Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a emek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Sonuç tam hedeflediğimiz gibi olmasa da isteklerimizin birçoğu yerine gelmiştir. Bu anlamda biz de taleplerimizin birçoğunun yerine geldiğini gördüğümüz anda sözleşmeyi imzaladık. Sözleşmemiz 2 yıl geçerli olacak. Yaklaşık 800 civarı personeli ilgilendiren toplu iş sözleşmesi hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
uyusturucu operasyonunda gozaltina alinan 2 supheli tutuklandi FBFzaDFX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı

Kastamonu’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen operasyonda M.C., G.C. ve E.K. gözaltına alındı. Operasyonda ise 140,34 gram bonzai, 18 adet sentetik ecza hapı, 0,44 gram metamfetamin ve 1 adet uyuşturucu içiminde kullanılan cam düzenek ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden M.C. ve G.C. tutuklanırken, E.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin