karabuk
İmsak 05:39
Güneş 07:03
Öğle 13:05
İkindi 16:20
Akşam 18:57
Yatsı 20:16
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
25 Temmuz, 2016 14:42 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

İmamı Nezaretten Çıkartan 3 Polis Tutuklandı

Safranbolu ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltında bulunan bir imamı nezaretten çıkartarak başka bir odaya alan 3 emniyet mensubu tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Karabük İl Emniyet ve Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili ilçede ki bir camide imamlık yapan Dursun S'yi gözaltına aldı. Nezarette konan imam, bir süre sonra polis memurları Erdal Ellialtıoğlu, Birol Eslek ve İdris Kaya tarafından çıkartılarak başka bir odaya alındı. İmamın başka odada bulunduğunu gören diğer polis memurları, imamı tekrar nezarete koydu. İmamın emirsiz nezaretten çıkmasını sağlayan ve üçüncü kişilerle iletişime geçmesine izin verdikleri iddia edilen 3 polis memuru, arkadaşları tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen polis memurları, çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
kastamonuda uyusturucu operasyonu 2 tutuklama mIbp2kYa
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mart, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Kastamonu’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Kastamonu’da jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucuyla mücadeleye yönelik azim ve kararlılıkla sürdürülen çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen operasyonda 7 adet sentetik ecza hapı, 2 gram metamfetamin, 66 mililitre sentetik kannabinoid katkılı tütün, 5 mililitre sentetik kannabinoid katkılı sıvı, 12 gram sentetik kannabinoid hammaddesi, 5 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. .
Konuyla ilgili 17 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden H.A. ve Ş.E.C. tutuklanırken, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin