Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Ağustos, 2023 00:34 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

İmama akın imajları kamerada

Samsun’un Kavak ilçesinde bir genç tarafından imamın darp edilmesi olayının güvenlik kamerası imajları ortaya çıktı.
4 Ağustos’ta meydana gelen olayda, Bahçelievler Mahallesi Kuyular Camii İmam Hatibi Nuh Okuyucu, cami önünde tartışan çocukları ayırmak isterken H.B.A. isimli gencin saldırısına maruz kaldı. Yüzüne yumruk atılan İmam Nuh Okuyucu, yere düşerek yaralandı. Olay anının güvenlik kamerası manzaraları ortaya çıktı. İmajlarda yaşanan arbede ve imamın müdahalesi görülüyor. Din vazifelileri cami önünde toplanarak atağa reaksiyon gösterdi. Küme ismine açıklama yapan sendika şube lideri Murat Akkuş Murat Akkuş, “Din görevlilerimize karşı yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Hocamıza el kaldıran sorumlunun en ağır halde cezalandırılmasını istiyoruz. Bahsin takipçisi olduğumuzun ve din görevlilerimizin sahipsiz olmadığının bilinmesini istiyoruz” dedi.
Olayın Kur’an kursunda eğitim gören iki çocuk ortasında bisiklete binme konusunda yaşandığını ve çocuklardan birisinin akrabalarına haber vermesiyle büyüdüğünü belirten Akkuş, “Yaşanan tartışma ve bağrışmalar üzerine dışarı çıkarak cami önünde tartışan çocukları ayırmak isteyen cami imamı Okuyucu’ya, hengameye karışan çocuğun akrabası tarafından yumruk atılıyor. Aldığı darbe ile yere düşen hocamız başını taşa vurarak yaralanıyor. 3 gün hastanede yatan hocamızın tedavisi hala konutunda devam ediyor” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’da ulaşıma zam yapıldı

Bolu’da toplu taşımaya yüzde 33, ticari taksilere ise yüzde 25 artırım yapıldı. Özel halk otobüslerinde tam bilet, 25 liradan 34 liraya yükseltilirken, öğrenci bileti ise 18 liradan 24 liraya yükseltildi.
Bolu Sürücüler ve Arabacılar Esnaf Odası’nın talebi üzerine, Bolu Belediyesi Haziran ayı meclis oturumunda, özel halk otobüsü ve ticari taksi ulaşım fiyatlarına artırım yapılmasına dair hazırlanan gündem unsuru görüşüldü. Kent içi ulaşımda kullanılan özel halk otobüsleri ve taksilerde uygulanması istenen fiyat artışı oy birliğiyle kabul edildi. Bu kapsamda toplu taşımada yüzde 33, ticari taksilerde ise yüzde 25 artırım yapılmasına karar verildi. Özel halk otobüslerinde tam bilet fiyatı 25 liradan 34 liraya, öğrenci bileti ise 18 liradan 24 liraya yükseldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin