Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Haziran, 2023 15:01 tarihinde yayınlandı
0

İlkay Gündoğan, Barcelona’ya imzayı attı

İspanyol ekibi Barcelona, Manchester City forması giyen Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan’ı 2+1 yıllığına kadrosuna kattı. İlkay’ın serbest kalma bedeli ise 400 milyon Euro olarak belirlendi.

İspanya La Liga takımlarından Barcelona, Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan’ı transfer ettiğini duyurdu. Katalan ekibi, İlkay ile 30 Haziran 2025’e kadar mukavele imzalandığını ve sözleşmede 1 yıllık da opsiyon bulunduğunu açıkladı. 32 yaşındaki futbolcunun serbest kalma bedeli ise 400 milyon Euro olarak belirlendi.

İlkay Gündoğan’ın 7 sezon formasını terlettiği Premier Lig ekibi Manchester City de ayrılık sonrası sosyal medya hesabından, “Bu anları asla unutmayacağız” başlığı ile bir video yayınlayarak tecrübeli oyuncuya veda etti.

2016 yılında transfer olduğu City ile birçok başarıya imza atan yıldız orta saha, mavilerle 5 Premier Lig, 2 İngiltere Kupası, 2 İngiltere Süper Kupa ve 1 de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı.

Türk asıllı Alman futbolcu, Manchester City ile toplamda 304 maça çıkarken, 60 gol, 40 asistlik performansa imza attı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
amasrada bir evde cikan yangin koy konagina ve camiye sicradi Xuv44AVw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasra’da bir evde çıkan yangın köy konağına ve camiye sıçradı

Bartın’ın Amasra ilçesinde bir evde çıkan yangın, köy konağı ve camiye sıçradı. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Edinilen bilgiye göre Amasra’ya bağlı Şükürler köyünde bir evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede evin yanından bir cami ve köy konağına sıçradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangını söndürme çalışmaları devam ederken, ev cami ve köy konağında büyük çaplı hasar meydana geldiği öğrenildi.

Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin