Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Haziran, 2023 15:01 tarihinde yayınlandı
0

İlkay Gündoğan, Barcelona’ya imzayı attı

İspanyol ekibi Barcelona, Manchester City forması giyen Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan’ı 2+1 yıllığına kadrosuna kattı. İlkay’ın serbest kalma bedeli ise 400 milyon Euro olarak belirlendi.

İspanya La Liga takımlarından Barcelona, Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan’ı transfer ettiğini duyurdu. Katalan ekibi, İlkay ile 30 Haziran 2025’e kadar mukavele imzalandığını ve sözleşmede 1 yıllık da opsiyon bulunduğunu açıkladı. 32 yaşındaki futbolcunun serbest kalma bedeli ise 400 milyon Euro olarak belirlendi.

İlkay Gündoğan’ın 7 sezon formasını terlettiği Premier Lig ekibi Manchester City de ayrılık sonrası sosyal medya hesabından, “Bu anları asla unutmayacağız” başlığı ile bir video yayınlayarak tecrübeli oyuncuya veda etti.

2016 yılında transfer olduğu City ile birçok başarıya imza atan yıldız orta saha, mavilerle 5 Premier Lig, 2 İngiltere Kupası, 2 İngiltere Süper Kupa ve 1 de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı.

Türk asıllı Alman futbolcu, Manchester City ile toplamda 304 maça çıkarken, 60 gol, 40 asistlik performansa imza attı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta yesilirmak tasti 8 asirlik tas koprunun uc gozu su altinda kaldi Qy2EFaKt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Yeşilırmak taştı, 8 asırlık taş köprünün üç gözü su altında kaldı

Tokat’ta Yeşilırmak’ın taşmasıyla tarım arazileri sular altında kalırken, 788 yıllık tarihi köprünün üç gözü de suya gömüldü.

Tokat’ta etkili olan sağanak yağış ve Almus Barajı’nın maksimum doluluk seviyesine ulaşmasının ardından dolusavaktan su tahliyesinin devam etmesi ile Yeşilırmak’ta taşkın meydana geldi. Irmak kenarındaki tarım arazileri ile Pazar ilçe girişindeki 1238 yapımı tarihi Selçuklu taş köprüsünün 4 gözünden 3’ü su içinde kaldı.

Yöre sakinlerinden Cemalettin Horosan, “1993 yılında yine ırmak gece gündüz aktı. O sene de yine aynı bu aylardaydı. Sonrasında ise arazimize giremedik. Araziye girdikten sonra da bir mahsul alamadık. Bu seneki ise daha da farklı yağdı. Biz daha bunu kaldıramayız. Allah’tan ümit kesilmez ama ümidimizi de yitirdik. Bu daha da akmaya devem ettiği için daha da bir faydası olmaz. Ekimini yaptığım 70 dönüm arazim su altında kaldı. Ekilen arazinin dekar başına 8 bin TL masrafı var. Bunun altından nasıl kalkacağız bilmiyorum. Bu kadar yükseldiğini bilmiyorum. Bu kadar su hiç yoktu. Bu tarih unutulmayacak bir tarih, Allah bir daha göstermesin inşallah” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin