İlkadım’a 100 bin mevsimlik çiçek - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:33
Güneş 06:58
Öğle 13:04
İkindi 16:22
Akşam 19:00
Yatsı 20:19
İftara son --:--
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Aralık, 2023 20:48 tarihinde yayınlandı
0
0

İlkadım’a 100 bin mevsimlik çiçek

Samsun İlkadım Belediyesi 100 bin mevsimlik çiçek dikerek ilçeyi güzelleştirecek.

İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kendi serasında yetiştirdiği mevsimlik çiçekleri toprakla buluşturmaya başladı. Kışın gelmesi ile birlikte hizmet binası başta olmak üzere yeşil alan, park ve çocuk parklarında çiçeklendirme çalışmalarına İlkadım’ı çiçeklerle renklendiriyor.

“100 bin mevsimlik çiçek ilçeye renk katacak”

Sonbahar ayının gelmesiyle birlikte yaz ayları için uygun olan çiçekler, yerini soğuk aylara dayanıklı kış çiçeklerine bırakıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bu kapsamda kış aylarına dayanıklı çiçek dikim çalışmalarına start verdi. Ekipler çiçek ekimi öncesi toprak dolgu tesviye çalışmalarını da özenle gerçekleştiriyor.

“İlçemizin güzelliğine güzellik katıyoruz”

İlçenin güzel görünümüne katkıda bulunmak amacıyla mevsimlik çiçekleri toprakla buluşturduklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “İlçemizde bulunan parklarımız gibi birçok alana mevsimlik çiçeklerimizi dikerek ilçemizin güzelliğine güzellik katıyoruz. İlçemizin rengarenk görünmesi amacıyla her sene bu dönemlerde yaptığımız mevsimlik çiçek dikimi çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kış mevsiminde de şehrimizin cazibesini ve canlılığını korumak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ekip arkadaşlarıma özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Namaz Vakitleri

Karabuk
13
Mart Cuma
1447 HİCRİ Ramazan 23
Öğle Vakti
Şuanki vakit
Öğle
  İmsak
05:33
  Güneş
06:58
  Öğle
13:04
İkindi vaktine kalan süre
 
  İkindi
16:22
  Akşam
19:00
  Yatsı
20:19

Video Haberler

sana

ZEYBEKCİ, KARABÜK’TE İŞ DÜNYASIYLA BULUŞTU

3333

Vali Çağatay’dan 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ziyaret

s23 1

Safranbolu’da Ortak Hizmet Projesi sahaya indi

z21

Karabük’te Şehitler Dualarla anıldı

dwwdwdwd

Karabük’te Uyuşturucu ve Kaçak Operasyonu: 9 Şüpheli Yakalandı

kastamonuda is makinesinden hirsizlik yapan 2 supheli yakalandi LgnsFTts

Kastamonu’da iş makinesinden hırsızlık yapan 2 şüpheli yakalandı

artvinde macahel gecidi yeniden ulasima acildi 1q8SGxTh

Artvin’de Macahel geçidi yeniden ulaşıma açıldı

sana
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Mart, 2026 15:13 tarihinde yayınlandı
0
0

ZEYBEKCİ, KARABÜK’TE İŞ DÜNYASIYLA BULUŞTU

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci, Karabük’te düzenlenen İş Dünyası İstişare Toplantısı’nda sanayiciler ve iş insanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda Karabük’ün sanayi geçmişi, Türkiye ekonomisi ve iş dünyasının beklentileri ele alındı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci, Karabük’te düzenlenen İş Dünyası İstişare Toplantısı’nda sanayiciler ve iş insanlarıyla bir araya geldi. Programa AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Özkan, İl Başkanı Ferhat Salt ve çok sayıda davetli katıldı.

Toplantının açılışında konuşan İl Başkanı Ferhat Salt, Karabük’ün Türkiye’nin sanayi hamlesindeki önemli konumuna dikkat çekti. Salt, “Karabük, 3 Nisan 1937’de Kardemir Demir Çelik Fabrikaları’nın temellerinin atılmasıyla sanayi kültürünün oluştuğu ve bu kültürle birlikte bir mirasın ortaya çıktığı köklü bir sanayi kenti ve demir çelik kentidir. Burada bulunan tüm hazirunun, oda başkanlarımızın, iş adamlarımızın ve siyasi temsilcilerimizin bu mirası, bu kültürü yaşatma sorumluluğu vardır. Bizler bu sorumluluğun farkındayız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuyla hareket ettiklerini belirten Salt, “Yaptığımız tüm çalışmalarda istişare kültürünü ve ortak aklı ön planda tutmaya gayret gösteriyoruz. Bu çerçevede bugün burada yapacağımız toplantı şehrimiz adına çok kıymetlidir. Sahadan gelen geri dönüşlerin, sizlerin ortaya koyacağı öneri, eleştiri, fikir ve görüşlerin hem şehrimiz, hem sanayimiz, hem de ülkemiz ve milletimizin geleceği adına yeni bir vizyon çizeceğine ve motivasyon olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

“ÖNÜMÜZE ÇOK TAŞLAR KOYDULAR”

AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Özkan ise konuşmasında, 2002 yılından bu yana Türkiye genelinde önemli yatırım ve hizmetlerin hayata geçirildiğini söyledi. Özkan, “Biz AK Parti ailesi olarak bu ülkeye hizmetten başka hiçbir şey yapmadık. 2002’den bu tarafa bu ülke için çok büyük hizmetler yaptık. Ancak bu yollar kolay olmadı. Önümüze çok taşlar koydular. Partimizi kapatmaya kalktılar. Sokak olaylarıyla, terör olaylarıyla, darbelerle üzerimize geldiler. Bunun yanı sıra KOVİD-19 salgını ve deprem felaketi yaşadık. Tüm bunlara rağmen binlerce icraat gerçekleştirdik. Allah’ın izniyle bunların çok daha iyisini yapacak güce sahibiz” ifadelerini kullandı.

“İSTİŞARE RAPORLARINI CUMHURBAŞKANIMIZA SUNUYORUZ”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, konuşmasında sivil toplum kuruluşları ve iş dünyası temsilcileriyle sürekli istişare halinde olduklarını vurguladı. TOBB, TÜSİAD, MÜSİAD ve esnaf odaları başta olmak üzere 27’yi aşkın kuruluşla düzenli görüşmeler gerçekleştirdiklerini aktaran Zeybekci, bu toplantılardan elde edilen verileri ilgili bakanlıklarla paylaştıklarını ve çözüm süreçlerini takip ettiklerini söyledi.

Zeybekci, “Onlara ‘Derdiniz ne? Sıkıntılarınız ne? Beklentileriniz ne? Önerileriniz ne?’ diye soruyoruz. Aldığımız bilgileri tasnif ediyor, gruplarına ve konularına göre ayırıyoruz. Kimlerin söylediğini, kimlerin talep ettiğini de ekleyerek özet bir şekilde ilgili tüm kurum ve bakanlıklarımıza ulaştırıyor, takibini yapıyoruz. En özet halini de Cumhurbaşkanımıza arz ediyoruz. En son sunduğumuz rapor yaklaşık üç buçuk saat sürdü. Cumhurbaşkanımız her birini tek tek dinleyerek ilgililere not aldı. Bugün uygulamaya konulan birçok şeyin o istişareler sonucu ortaya çıktığından emin olun” dedi.

“ENFLASYONUN SEBEBİ NE?”

İllerdeki istişare toplantılarına 6-7 bakan yardımcısı ve ilgili genel müdürlerle birlikte katıldıklarını belirten Zeybekci, toplantılarda şehirlerin sorun, öneri ve taleplerini dinleyerek not aldıklarını ve bu notları genel merkezde ilgili kurumlara havale ederek takip ettiklerini ifade etti.

Zeybekci, katılımcılara yönelttiği “Enflasyonun sebebi nedir?” sorusuyla dikkat çekti. “Bir hastalığın sebebini doğru teşhis edersek çözümü de isabetli hale gelir. Enflasyonun sebebi aşırı talep midir, yoksa arz eksikliği midir?” diye soran Zeybekci, salondan büyük oranda “arz eksikliği” yanıtını aldı. Zeybekci, “Ben de öyle düşünüyorum. Üretimi zorlaştıran unsurları tedavi edebiliriz. Son dönemde maliyetler içinde faiz giderleri, ham madde ve enerji maliyetlerinin üzerine çıktı. Ürettiğiniz bir birim üründe ham madde ve enerji maliyeti, finansman maliyetinin altında kaldı. Finansman maliyeti bir numaralı maliyet haline geldi. Eğer enflasyonun sebebi arz ve üretim eksikliğiyse başka tedbirler alırsınız, aşırı talep varsa farklı tedbirler alırsınız” şeklinde konuştu.

Zeybekci’nin konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Namaz Vakitleri

Karabuk
13
Mart Cuma
1447 HİCRİ Ramazan 23
Öğle Vakti
Şuanki vakit
Öğle
  İmsak
05:33
  Güneş
06:58
  Öğle
13:04
İkindi vaktine kalan süre
 
  İkindi
16:22
  Akşam
19:00
  Yatsı
20:19

Video Haberler

sana

ZEYBEKCİ, KARABÜK’TE İŞ DÜNYASIYLA BULUŞTU

3333

Vali Çağatay’dan 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ziyaret

s23 1

Safranbolu’da Ortak Hizmet Projesi sahaya indi

z21

Karabük’te Şehitler Dualarla anıldı

dwwdwdwd

Karabük’te Uyuşturucu ve Kaçak Operasyonu: 9 Şüpheli Yakalandı

kastamonuda is makinesinden hirsizlik yapan 2 supheli yakalandi LgnsFTts

Kastamonu’da iş makinesinden hırsızlık yapan 2 şüpheli yakalandı

artvinde macahel gecidi yeniden ulasima acildi 1q8SGxTh

Artvin’de Macahel geçidi yeniden ulaşıma açıldı