Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Ocak, 2024 00:24 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

İlk ateşi Başkan Nuri Tekin yaktı

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Aşağıdoğancılar Mahallesinde ilk doğalgaz ateşi, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin tarafından yakıldı.
2022 yılında yapılan referandumun ardından Alaplı Belediyesinin 6. mahallesi olan Aşağıdoğancılar Mahallesinde 6 ay önce başlanan doğalgaz altyapı çalışmalarının ardından ilk doğalgaz ateşi Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve Aşağıdoğancılar Muhtarı Rahmi Yapar tarafından Oktay Ailesinin evinde yakıldı.
Başkan Tekin, Belediyenin 6. Mahallesi olan Aşağıdoğancılar Mahallesi’ne söz verdikleri gibi doğalgazın evlerde yanmaya başladığını söyledi. Tekin, “Aşağıdoğancılar Mahallesi 2022 yılında yapılan referandumla Belediyemizin 6. Mahallesi olarak Belediyemize katıldı. Mahalle sakinleri bizde en çok doğalgaz talebi olmuştu. 2023 yılının sonuna kadar doğalgazın evlere kadar geleceğinin sözünü mahalle sakinlerine vererek hemen çalışmalara başladık. Aksa Düzce Ereğli Doğalgaz Şirket Müdürü Ender Onur bey ile yaptığı görüşmeler ve ikili ilişkilerle doğalgaz çalışmalarına 6 ay önce başlanarak yeni yıldan önce doğalgazı mahallemize getirdik. Yapılan testlerin ardından bugün Oktay Ailesinin evinde ilk doğalgaz ateşini yakmak bizlere nasip oldu. Belediyeye katılan mahallelere doğalgazın ulaştırılma sürecinin genellikle 5 yıl sürdüğünü, Ender Bey’in gayretleri ve ikili ilişkilerle Aşağıdoğancılar Mahallemize doğalgazı 6 ayda ulaştırdık. Ben Mahallemize hayırlı olsun diyorum. Doğalgaz Şirket Müdürü Ender Onur Bey’e, Rahmi Yapar muhtarıma bu işte emeği gecen herkese çok teşekkür ediyorum.”
Özelikle Başkan Tekin’e çok teşekkür ettiklerini belirten Aşağıdoğancılar Mahalle Muhtarı Rahmi Yapar, “Belediye Başkanımız Nuri Tekin’e ve Aksa Düzce Ereğli Doğalgaz Şirket Müdürü Ender Onur Bey’e çok teşekkür ediyorum. Emekleri çok büyüktür. Bugün Alaplı Belediyesinde Nuri Başkan olmasıydı. 2023 yılının sonunda doğalgazın gelmesi mümkün değildi. Öncelikle bize imarı acilen bitirip yatırım olmadan yatırıma aldırmasını bildi. Kendisine mahallem adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.
’Doğalgaz kısa sürede mahallemize geldi’
Ev sahibi Kemal Oktay ise, “Belediye Başkanımız Nuri Tekin ve Muhtarımız Rahmi Yapar’a çok teşekkür ediyorum. Onların sayesinde doğalgaz kısa sürede mahallemize geldi. Herkese çok teşekkür ediyoruz.” ifadesini kullandı.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mart, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Trabzonspor, Şenol Güneş ile yollarını ayırdı

Trabzonspor, Teknik Yönetici Şenol Güneş ile yollarını ayırdı.
Trabzonspor’da Şenol Güneş devri sona erdi. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Sezon başında Şenol Güneş ile sırf teknik yönetici olarak değil; birebir vakitte kendisinin deneyimlerinden istifade ederek geleceğin Trabzonspor’unu inşa etmek ismine planlama yaptık. Program kapsamında Güneş’in tesisler ve yatırımlardan da sorumlu olacağı, âlâ bir kurumsal yapıyı kurabilme maksadıyla misyona başladık. Maalesef ligde dilek etmediğimiz sonuçlar aldık. Ve geldiğimiz nokta prestijiyle teknik yöneticilik makamında bir kan değişikliğine gitme muhtaçlığı ortaya çıktı. Yeni teknik yöneticinin belirlenmesi için arayışlara vakit kaybetmeden başladık. Tüm süreci şeffaf formda kamuoyuyla paylaşacağız. Trabzonspor topluluğuna ve büyük taraftarımıza hürmetle duyurulur" denildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.