İlhan Palut: "Oyuncularım iştahlıydı" - Karabük Haber Postası
ilhan palut oyuncularim istahliydi JHfJS6kB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2025 04:15 tarihinde yayınlandı
0
0

İlhan Palut: “Oyuncularım iştahlıydı”

Çaykur Rizespor Teknik Yöneticisi İlhan Palut, Hatayspor maçının akabinde yaptığı açıklamada, “Oyuncularım iştahlıydı. Son maç olmasına karşın onları kutluyorum. Kazanmak her vakit güzel” dedi.

Trendyol Üstün Lig’in 38. haftasında Çaykur Rizespor alanında Hatayspor’u 5-2’lik skorla mağlup etti. Müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Yöneticisi İlhan Palut, “Puansal manada sıralamayı belirlemekten öte, maçın büyük bir ehemmiyeti yoktu. Sorumlu olduğumuz bir kulüp, bir topluluk var. Her vakit kazanmak hoş, bunun için alana çıktık. Hatayspor ekibinin da durumunu biliyorsunuz fakat yeniden de bu haftaya kadar canla başla uğraş ettiler, lige renk kattılar. Öncelikle onlara geçmiş olsun demek istiyorum. Bize geldiğimizde ise maçla alakalı teknik değerlendirmenin çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. İştahlı bir oyundu. Son maçlar kolay olmaz. Bugünden sonra tatile çıkma kanısı olur ancak oyuncuların iştahı yerindeydi. Çok fazla gol konumuna girdik. Yeniden çok kolay goller yedik lakin son attığımız iki golü saymazsak, 90. dakikaya kadar 3-2’lik gayret aslında bir Çaykur Rizespor dönem özetiydi. Girdiği durumların çok azını pahalandıran lakin konum vermeden de gol yiyebilen bir grup. Bugün bu maçta bu özetin yansımasını görmüş olduk. Oyuncularım iştahlıydı. Son maç olmasına karşın onları kutluyorum. Kazanmak her vakit hoş. Kazanarak bitirdik. En azından herkes daha moralli bir halde tatile çıkacaktır. Hatayspor’a da tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk belediyesi kavsaklara estetik kazandirmaya devam ediyor KSctN2Rv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mart, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediyesi kavşaklara estetik kazandırmaya devam ediyor

Karabük Belediyesi, kent estetiğini artırmaya yönelik çalışmalar kapsamında şehrin önemli ulaşım noktalarından Kardemir Kavşağı’nda çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar çerçevesinde kavşakta kapsamlı peyzaj uygulaması gerçekleştiriliyor. Şehrin giriş noktalarından biri olan bölgede zemin düzenlemeleri, bitkilendirme ve dekoratif taş uygulamalarıyla modern bir görünüm oluşturulması hedefleniyor.

Trafik yoğunluğunun yüksek olduğu alanda yapılan düzenlemelerle hem görsel bütünlüğün sağlanması hem de şehir kimliğine katkı sunulması amaçlanıyor. Orta refüj ve yönlendirme adalarında yürütülen yenileme çalışmalarıyla alanın daha düzenli ve dikkat çekici bir yapıya kavuşması planlanıyor. Kullanılan bitki ve malzemelerin ise uzun ömürlü ve bakım kolaylığı sağlayacak nitelikte olmasına özen gösteriliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, şehir estetiğini güçlendiren projelere öncelik verdiklerini belirterek, “Karabük’ün her noktasında daha yaşanabilir, daha düzenli ve daha estetik bir şehir oluşturmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Kardemir Kavşağı gibi şehrimizin vitrin noktalarında gerçekleştirdiğimiz bu düzenlemelerle vatandaşlarımıza daha güzel bir çevre sunmayı amaçlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte kavşağın, kentin girişinde daha düzenli ve estetik bir görünümle vatandaşları karşılaması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin