İlhan Palut: "Kendi alanımızda oynadığımızdan dolayı 3 puanı kaybetmiş olduk" - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Eylül, 2023 12:12 tarihinde yayınlandı
0
0

İlhan Palut: “Kendi alanımızda oynadığımızdan dolayı 3 puanı kaybetmiş olduk”

Çaykur Rizespor Teknik Yöneticisi İlhan Palut, 1-1 berabere kaldıkları EY Sivasspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, “Kendi alanımızda oynadığımızdan dolayı 3 puanı kaybetmiş olduk” dedi.

Trendyol Muhteşem Lig’in 6. haftasında Çaykur Rizespor, alanında EY Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın akabinde Çaykur Rizespor Teknik Yöneticisi İlhan Palut, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Palut, “İç alanda genel manada kazandığımız bir maçtı. Maç öncesi planımıza bakınca. Önde baskıyla başlamak istedik. Rakip bunun fırsatını vermedi. Zira direkt toplarda uzun geçişler yapmaya çalıştılar. Çok fazla ikinci top alana bıraktık. Bu planımız bir türlü devreye giremedi. Bilhassa birinci yarı çok kolay top kayıpları yapıp rakibe geçiş imkanı verdik. Şunu söyleyebilirim ataktayken kompaktı yakalayamadık. Top kayıpları yaptıktan sonra topu geri kazanma uzaklığımız kendi kalemize yanlışsız çok uzadı. İkinci yarı biraz daha bu durumu toparladık. Daha organizeydik fakat bu sefer de ofans da istediğimiz kadar üretken olamadık. Tam istediklerimizi yaptığımız bir gün olduğunu söyleyemem. Maça baktığımız vakit istikrarlı bir oyun oynandı. İki grupta kazanabilirdi. Bence beraberlik bugün alanda oynanan çabanın doğal sonucuydu. Biz kendi alanımızda oynadığımızdan dolayı 3 puanı kaybetmiş olduk” tabirlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta mart ayinda 469 konut satildi NQbzn3U6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta mart ayında 469 konut satıldı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Zonguldak’ta 2026 yılı Mart ayında 469 konut satışı gerçekleştirildi.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2026 yılı Mart ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı. Buna göre, Türkiye genelinde Mart ayında ilk el konut satışı 35 bin 725, ikinci el konut satışı ise 77 bin 642 olarak kayıtlara geçti.

Batı Karadeniz illerinden Zonguldak’ta Mart ayında toplam 469 konut satılırken, aynı dönemde 35 iş yeri satışı da gerçekleşti.

Öte yandan Karabük’te Mart ayında 287 konut ve 37 iş yeri satılırken, Bartın’da ise 147 konut ve 14 iş yeri satışı yapıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin