İlhan Palut: “Her şeyi sil baştan yapabileceğimiz bir takımımız yok” - Karabük Haber Postası
ilhan palut her seyi sil bastan yapabilecegimiz bir takimimiz yok WJqTJODN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2025 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

İlhan Palut: “Her şeyi sil baştan yapabileceğimiz bir takımımız yok”

Çaykur Rizespor Teknik Yöneticisi İlhan Palut, grubun mevcut durumu ve maç performansına nazaran değişiklikler yaptıklarını söyleyerek, “Her şeyi de sil baştan yapabileceğimiz bir kadromuz yok. Elimizdeki oyuncular ve özellikleri belli” dedi.

Çaykur Rizespor Trendyol Üstün Lig’in 22. haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Yöneticisi İlhan Palut, “Hafta sonu da tekrar bir deplasman, güç bir deplasman. Fenerbahçe maçına gideceğiz. Hafta içi hazırlanacağız, çalışmalarımızı yapacağız ve çıkıp oynayacağız. Taraftara da söyleyeceğim birebir, hafta içi çalışacağız, hafta sonu Fenerbahçe maçında alana çıkıp oynayacağız” sözlerini kullandı.

“Elimizdeki oyuncular ve özellikleri belli”

Takımda çok değişiklik yapma talihlerinin olmadığına dikkat çeken İlhan Palut, “Tabii ki grubun mevcut durumuna nazaran, son maç performanslarına nazaran birtakım değişiklikler düşünüyoruz. Bu yalnızca oyuncu manasında olmuyor, idman biçimleri manasında, idman yoğunluğu manasında, defansif ezalar yaşadığımız anlarda daha çok defansif idmanlar, gol bölgesinde kısırlık hissettiğimiz anlarda tahminen yoğunlaştığımız yerler orası olabiliyor. Ancak her şeyi de sil baştan yapabileceğimiz bir grubumuz yok. Elimizdeki oyuncular ve özellikleri aşikâr. ‘Burası makûs gidiyor, haydi her şeyi yine yapalım. Siz geride kalın hepiniz, yeni arkadaşların hepsi girsin içeriye’ üzere bir lüksümüz de yok. Özetle; berbat giden dönemlerde saptamalarımız neyse biz buna yönelik çalışmalar yapıyoruz. Periyot devir teknik adamın da idman içerisindeki hali duruma nazaran değişebiliyor. Bazen daha sert oluyorsunuz, bazen oyuncuların tahminen zati ağır baskı altındalar onlara daha yakın, daha ikili alakaları yükselterek devam ediyorsunuz. Çalışmalarımızda mod değişebiliyor” biçiminde konuştu.

“Aramızdan ayrılacak oyuncular bizim beklediğimiz sayıdan daha fazla olabilir”

Transfer noktasında kanat oyuncusu arayışı içerisinde olduklarını lisana getiren Palut, “Samet’i transfer ettik. Bir de hamle bölgesine transfer yapmak istiyoruz. Daha çok atağın neresi diye soracak olursanız; kanat oynayabilecek, tahminen devir devirde 10 numarada misyon yapabilecek bir oyuncu profili arıyoruz. Bir ofansif oyuncu aldığımız vakit hamlesi değişik lokasyonlarda şekillendirebileceğiz. Şu an için ana amacımız bir kanat oyuncusuyla grubumuzu desteklemek. Alışılmış ki transfer bir süreç, gereksinimlerimiz belirebilir tekrar. Gereksinimlerimizi biliyoruz lakin bu transfer periyodu varken, bunu da halledelim diyebiliriz. Tahminen de ortamızdan ayrılacak oyuncular bizim beklediğimiz sayıdan daha fazla olabilir ve bu noktada da burayı telafi etme ismine transfer yapabiliriz” diyekonuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda tatilcilerin donus yogunlugu kilometrelerce arac kuyrugu olustu jlIyUTRL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mart, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da tatilcilerin dönüş yoğunluğu: Kilometrelerce araç kuyruğu oluştu

Ramazan Bayramı’nın son gününde İstanbul’a dönüş yapan tatilciler, TEM Otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde kilometrelerce araç kuyruğu oluşturdu.

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde memleketlerinden veya tatil beldelerinden dönüşe geçen vatandaşlar, yollarda uzun araç kuyrukları oluşturdu. İstanbul ile Ankara arasında köprü görevi gören TEM Otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde araç yoğunluğu akşam saatlerinde en üst seviyeye çıktı. TEM Otoyolu’nda güçlükle ilerleyen trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Kilometrelerce araç kuyruğunun oluştuğu Bolu geçişinde bayram trafiği havadan görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin