İlhan Palut: “Bu kötü gidişim tek nedeni vardı, o da İlhan Palut’tur” - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Eylül, 2024 08:45 tarihinde yayınlandı
0
0

İlhan Palut: “Bu kötü gidişim tek nedeni vardı, o da İlhan Palut’tur”

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut aldıkları mağlubiyetin ardından, “Bu kötü gidişin tek nedeni vardı, o da İlhan Palut’tur” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında Kasımpaşa’ya 1-0 mağlup oldu. Çaykur Rizespor’un teknik direktörü İlhan Palut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Palut, “Maç öncesi Kasımpaşa için analizde konuştuğumuz, iyi geçiş yapan atletik oyuncuları olan bir takımdı. Maçın hemen başında bu opsiyonlarını kullanarak golü buldular. İlk yarı boyunca yine oynadılar ve domine ettiler. Ceza sahasında yeteri kadar rahatsız edici olmayarak denemelerde bulunduk. İkinci yarı bu denemeler biraz daha gole yakın bir hal aldı. Buna rağmen skoru bulamadık. Bu arada rakibin de yine bir iki tane geçişi, hücum geçişi oldu. Maç sonuna kadar denedik ama yetersiz kaldık. Maalesef bu önemli maçı kaybettik. Bunun nedeni ne oyuncularımızın sahadaki performansıdır ne de taraftarımızın söylediği gibi transferlerin gelmemesidir. Bunun tek sorumlusu vardır. O da nasıl iyi gittiğimiz zaman alkışlanıyor isem bugün de bunun tek sorumlusu benimdir. Bunu ucuz bir kahramanlık olarak söylemiyorum. Takımıma kol kanat germek için söylemiyorum. Gerçek tam da budur. Bu kötü gidişim tek nedeni vardı, o da İlhan Palut’tur” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxaxaxa
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2026 13:29 tarihinde yayınlandı
0
0

Keltepe Kayak Merkezi beyaz örtüyle kaplandı

Karabük’ün 2 bin rakımlı Keltepe Kayak Merkezi, nisan ayında etkili olan kar yağışı sonrası yeniden beyaz örtüyle kaplandı.

Hava sıcaklıklarının aniden düştüğü Karabük’ün yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor. Türkiye’nin en önemli kayak merkezlerinden biri olmayı hedefleyen 2 bin rakımlı Keltepe Kayak Merkezi de yağışla birlikte karla kaplandı.

Nisan ayında yağan karla birlikte tesiste kar kalınlığı yer yer 10 santimetreye ulaştığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin