blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Nisan, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

İlhan Palut: “Başımız belada”

Çaykur Rizespor Teknik Yöneticisi İlhan Palut, Sivasspor maçının akabinde yaptığı açıklamada, "İki puan kaybeden taraf biz olduk. Başımız belada. Bir anda kendimizi beklemediğimiz bir yerde bulduk" dedi.
Trendyol Muhteşem Lig’in 30. haftasında Çaykur Rizespor meskeninde uğraş ettiği Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın akabinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rzespor Teknik Yöneticisi İlhan Palut, "Önemli bir maçtı. Son üç hafta, iki yenilgi aldık ve bir hafta BAY geçtik. Sonuç olarak bu 9 puanlık periyotu 0 ile kapattık ve rakiplerimiz puanlar aldılar. Onun için bugün moral ve puan manasında kıymetli bir gündü. Oyuna baktığımız vakit yeni bir dizilişimiz vardı. Elimizdeki seçeneklere nazaran bu biçimde oynamaya karar verdim. Oyuncularımızın performansından genel manada mutluyum ancak daha uygunu olabilirdi. İstediğimiz kadar önde baskı yapamadık ancak daha çok konuma giren ve maçta öne geçen taraf bizdik. Maalesef kalabalık olduğumuz bir anda, kadro olarak defans yaptığımız anda gol yedik. İki puan kaybeden taraf biz olduk. Başımız belada. Bir anda kendimizi beklemediğimiz bir yerde bulduk. Daha düzgün olmamız ve puanlar kazanmamız gerekiyor. Bunun için çabamız sürecek ve yükselmeye başlayacağız" diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KASEM’den yoğun katılımlı dijital pazarlama semineri

Karabük Üniversitesi Daima Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (KASEM) tarafından düzenlenen çevrim içi seminer ağır iştirakle gerçekleşti.
KASEM’in çevrim içi seminerinde dijital pazarlama stratejilerinin algoritmalarla alakası, ele alındı.
KASEM tarafından düzenlenen "Algoritma Dünyasında Dijital Pazarlama Stratejileri" başlıklı fiyatsız eğitim seminerinde dijital dünyada algoritmaların pazarlama stratejilerine tesiri ayrıntılarıyla ele alındı.
Eğitim, Karabük Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Cengiz tarafından verildi. KASEM’in toplumsal medya görüntü izleme platformu hesabı üzerinden çevrim içi olarak gerçekleşen aktifliğine Türkiye’nin farklı kentlerinden iştirak sağlandı.
Seminerin akabinde iştirak evrakları ve sertifikalar, sonraki gün e-Devlet sistemine yüklendi. Bir sonraki fiyatsız eğitim semineri, 20 Mayıs’ta Seda Öğretir tarafından verilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.