Ilgaz Tüneli'nde Sona Gelindi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Aralık, 2015 09:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Ilgaz Tüneli’nde Sona Gelindi

ÇANKIRI İç Anadolu’yu Karadeniz’e bağlayacak olan Ilgaz Dağı tünelindeki çalışmalarda sona gelindi.
9 Kasım 2012’de temeli atılan tünelin sağ tüpü 5 bin 300 metre, sol tüpü ise 5 bin 370 metre uzunluğunda olan giriş çıkışları köpek balığı ağzı şeklinde projelendirilen tünelde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Şu anada kadar tüneldeki sağ tüpün 4 bin 700, sol tüpün ise 4 bin 550 metresi yapılırken tünelin yüzde 85’i, tünelin her iki girişindeki Kastamonu ve Ilgaz girişlerinde bulunan bağlantı yollarının da yüzde 90’ının tamamlandığı öğrenildi.
2016 yılı Ocak veya Şubat ayında ilk ışığı görmeyi planladıklarını dile getiren yetkililer, Nisan ayında da tünelin araç trafiğine açılacağını dile getirdiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gumushanede yamactan kopan dev kayalar insaat halindeki binanin ustune dustu APwlpeRQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Gümüşhane’de yamaçtan kopan dev kayalar, inşaat halindeki binanın üstüne düştü

Gümüşhane’de gece saatlerinde yamaçtan kopan dev kayalar, inşaat halindeki binaya zarar verdi.

Olay, Gümüşhane merkez Yenimahalle Mahallesi Kazımkarabekir Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir apartman inşaatının arkasında bulunan dağ yamacından kopan dev kayalar, inşaat alanına düştü. Büyük gürültüyle yaşanan olayda inşaat halindeki bina zarar gördü. Gece saatlerinde meydana gelen olay nedeniyle çevre binalarda yaşayan vatandaşlar da tedirginlik yaşadı.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler bölgede güvenlik önlemi alarak çevrede inceleme yaptı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin