Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Aralık, 2015 09:07 tarihinde yayınlandı
0

Ilgaz Tüneli’nde Sona Gelindi

ÇANKIRI İç Anadolu’yu Karadeniz’e bağlayacak olan Ilgaz Dağı tünelindeki çalışmalarda sona gelindi.
9 Kasım 2012’de temeli atılan tünelin sağ tüpü 5 bin 300 metre, sol tüpü ise 5 bin 370 metre uzunluğunda olan giriş çıkışları köpek balığı ağzı şeklinde projelendirilen tünelde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Şu anada kadar tüneldeki sağ tüpün 4 bin 700, sol tüpün ise 4 bin 550 metresi yapılırken tünelin yüzde 85’i, tünelin her iki girişindeki Kastamonu ve Ilgaz girişlerinde bulunan bağlantı yollarının da yüzde 90’ının tamamlandığı öğrenildi.
2016 yılı Ocak veya Şubat ayında ilk ışığı görmeyi planladıklarını dile getiren yetkililer, Nisan ayında da tünelin araç trafiğine açılacağını dile getirdiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
havacilik ogrencileri mulakat simulasyonlari ile deneyim kazandi zdYgmUNr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Havacılık öğrencileri mülakat simülasyonları ile deneyim kazandı

Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencileri, mülakat simülasyonunda deneyim kazandı.

Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu Havacılık Yönetimi Bölümü bünyesinde Prof. Dr. Engin Kanbur sorumluluğunda yürütülen İnsan Kaynakları Yönetimi dersi kapsamında mülakat simülasyonları gerçekleştirildi. Havacılık öğrencilerinin gerçek işe alım deneyimleri yaşadıkları mülakatlar, alan uzmanları tarafından gerçekleştirildi. Mülakat simülasyonlarına Prof. Dr. Aysun Kanbur, Dr. Öğretim Üyesi Şafak Aktemur, Dr. Abdülsamet Uzun, Ali Tiryaki, Duygu Gülsüm Altıkulaç ve Seval Çiçek uzman olarak katılım sağladı.

120 öğrencinin mülakat deneyimi yaşadığı simülasyonlar, büyük heyecana yol açtı. Lisans öğrencileri mezun olduktan sonra iş başvurularında edindikleri bu deneyimi kullanma şansına sahip oldular.

Prof. Dr. Engin Kanbur, “Öğrencilerimizin iş hayatına yönelik her türlü ihtiyacını karşılamak, onları iş hayatına hazırlamak ve kariyer yollarını açmak için tüm imkânlarımızı kullanıyoruz. Diğer derslerimizde de teorik eğitimin yanında farklı öğretim yöntemlerinden de yararlanıyoruz. Amacımız mezun olan öğrencilerimizi iş hayatına tam olarak hazırlayabilmek. Bunun için de değişen ve gelişen sektör ihtiyaçlarını yakından takip edip, paydaşlarımızla sıkı iletişim içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin