Ilgaz Dağı’na tatilci akını - Karabük Haber Postası
ilgaz dagina tatilci akini decXze6D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ocak, 2025 12:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Ilgaz Dağı’na tatilci akını

Kastamonu-Çankırı hududunda bulunan Ilgaz Dağı’ndaki kayak merkezlerinde tatilci yoğunluğu yaşanıyor. Yarıyıl ve hafta sonu tatilini pahalandırmak isteyen çocuklar ve aileleri kayak yapıp kızakla kaydı.

Kastamonu-Çankırı hududunda bulunan Ilgaz Dağı’ndaki kayak tesislerinde tatilci yoğunluğu yaşanıyor. Yarıyıl ve hafta sonu tatilini fırsat bulan öğrenciler ve aileleleri, Ilgaz Dağı’nın yolunu tuttu. Ankara, İstanbul, Kırıkkale, Karabük, Çankırı, Samsun, Sinop, Zonguldak, Bartın ve Çorum başta olmak üzere birçok vilayetten gelen kayak tutkunları, kayak merkezlerinde yoğunluk oluşturdu. Birtakım vatandaşlar kayak ve snowboard yaparken, çocuklar ve aileleri kızak pistlerinde doyasıya eğlendi. Vatandaşlar, sis ve karın buluştuğu görüntüyü da fotoğraf çekerek ölümsüzleştirdi. Ilgaz Dağı’ndaki tatilci yoğunluğu dron ile havadan görüntülendi.

“Ilgaz’ın tabiatı, havası çok güzel”

Ankara’dan tatil için geldiğini söz eden Hakan Ökdem, “Ankara’dan hafta sonu tatilini geçirmek için ailemle geldim. Hoş bir tatil geçirdiğime inanıyorum. Ilgaz’ın tabiatı, havası çok hoş. Geçen yıllara karın biraz az olduğunu düşünüyorum lakin eğlendik. Çok kalabalık. Tüm yurttan gelenler olmuş” dedi.

“Her sene Ilgaz’a geliyoruz”

Kırıkkale’den ailesi ile birlikte geldiğini söyleyen Ruhan Akdem ise, “Kırıkkale’den ailemle geldim. Bugün sucuk partisi yaptık, telesiyeje bindik, salep keyfi, kayak yaptık. Çok keyifliydi, tabiat aslında kusursuz. Her sene Ilgaz’a geliyoruz. Herkese de tavsiye ediyorum” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim13
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Mart, 2026 13:03 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te uyuşturucu operasyonu: 5 tutuklama

Karabük’te narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 5 şüpheli tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve ilgili birimlerce uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalarda il genelinde 4 ayrı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonlarda daralı ağırlığı 12,86 gram, net ağırlığı 10,29 gram olan sentetik kannabinoid hammaddesi, peçeteye emdirilmiş vaziyette net ağırlığı 7,76 gram olan ve yaklaşık bin 408 içimlik sentetik kannabinoid maddesi, daralı ağırlığı 62,19 gram olan ve dönüştürüldüğünde yaklaşık 6 kilo 219 grama eşdeğer olduğu değerlendirilen kannabinoid maddesi, 28 adet sentetik ecza ile net 4,24 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Yakalanan toplam 7 şahıs hakkında işlem yapılırken, şahıslardan 5’i tutuklandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin