Ilgaz Dağı’na tatilci akını - Karabük Haber Postası
ilgaz dagina tatilci akini decXze6D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ocak, 2025 12:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Ilgaz Dağı’na tatilci akını

Kastamonu-Çankırı hududunda bulunan Ilgaz Dağı’ndaki kayak merkezlerinde tatilci yoğunluğu yaşanıyor. Yarıyıl ve hafta sonu tatilini pahalandırmak isteyen çocuklar ve aileleri kayak yapıp kızakla kaydı.

Kastamonu-Çankırı hududunda bulunan Ilgaz Dağı’ndaki kayak tesislerinde tatilci yoğunluğu yaşanıyor. Yarıyıl ve hafta sonu tatilini fırsat bulan öğrenciler ve aileleleri, Ilgaz Dağı’nın yolunu tuttu. Ankara, İstanbul, Kırıkkale, Karabük, Çankırı, Samsun, Sinop, Zonguldak, Bartın ve Çorum başta olmak üzere birçok vilayetten gelen kayak tutkunları, kayak merkezlerinde yoğunluk oluşturdu. Birtakım vatandaşlar kayak ve snowboard yaparken, çocuklar ve aileleri kızak pistlerinde doyasıya eğlendi. Vatandaşlar, sis ve karın buluştuğu görüntüyü da fotoğraf çekerek ölümsüzleştirdi. Ilgaz Dağı’ndaki tatilci yoğunluğu dron ile havadan görüntülendi.

“Ilgaz’ın tabiatı, havası çok güzel”

Ankara’dan tatil için geldiğini söz eden Hakan Ökdem, “Ankara’dan hafta sonu tatilini geçirmek için ailemle geldim. Hoş bir tatil geçirdiğime inanıyorum. Ilgaz’ın tabiatı, havası çok hoş. Geçen yıllara karın biraz az olduğunu düşünüyorum lakin eğlendik. Çok kalabalık. Tüm yurttan gelenler olmuş” dedi.

“Her sene Ilgaz’a geliyoruz”

Kırıkkale’den ailesi ile birlikte geldiğini söyleyen Ruhan Akdem ise, “Kırıkkale’den ailemle geldim. Bugün sucuk partisi yaptık, telesiyeje bindik, salep keyfi, kayak yaptık. Çok keyifliydi, tabiat aslında kusursuz. Her sene Ilgaz’a geliyoruz. Herkese de tavsiye ediyorum” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
vsvssvsv
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
29 Mart, 2026 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük İdmanyurdu Sahasında 3-1 Galip

Karabük İdmanyurdu Spor, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda ağırladığı Artvin Hopaspor’u 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı.

Karşılaşmanın ilk yarısı dengeli geçerken, 29. dakikada Barış Sungur’un golüyle Karabük İdmanyurdu skorda eşitliği sağladı ve devre 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi ekip, 61. dakikada Kaan Erdoğan’ın golüyle 2-1 öne geçti. Mücadelenin uzatma dakikalarında sahneye bir kez daha çıkan Erdoğan, 90+2. dakikada kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı.

Karabük İdmanyurdu Spor, karşılaşmayı 3-1 kazanarak taraftarını sevince boğdu.

Bizi sosyal medyadan takip edin