Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Mart, 2017 14:36 tarihinde yayınlandı
0

İlçe Değerlendirme Toplantılarının İkincisi Eflani’de Yapıldı

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün İlçe Değerlendirme Toplantılarının ikincisini Eflani İlçesinde gerçekleştirildi.

Eflani Halk Eğitimi Merkezinde yapılan  toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, Şube Müdürü Nevzat Akbaş ile Eflani İlçe Millî Eğitim Müdürü Şükrü Sever, Eskipazar İlçe Millî Eğitim Müdürü Said Nuri Odabaşoğlu, Ovacık İlçe Millî Eğitim Müdürü İsmail Ergün, Safranbolu İlçe Millî Eğitim Müdürü Muhammet Yolmaz, Yenice İlçe Millî Eğitim Müdürü İsmail Özden ile Eflani İlçesi okul ve kurum müdürleri katıldı.

Toplantı İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse’nin  eğitim öğretim ve yönetim faaliyetlerine ilişkin genel açıklamaları ile başladı. Akabinde ilçedeki eğitim-öğretim faaliyetlerine ilişkin brifing ve ilçe genel değerlendirmesi İlçe Millî Eğitim Müdürü tarafından sunuldu. Daha sonra toplantıya İlçe okul/kurum yöneticilerine ayrı ayrı söz verilerek okul/kurumların sınav başarı durumları (TEOG/YGS/LYS), sosyal, kültürel, sportif etkinlikleri, proje ve çalışmaları hakkında bilgi vermeleri  ile devam edildi. Millî Eğitim Şube Müdürü Nevzat Akbaş okul/kurumlara ilişkin genel değerlendirme yaparak okul/kurum yöneticilerinin sorularına ilişkin açıklamalar yaptı. Okul/kurumların ihtiyaç ve sorunlarının ele alınmasının ardından toplantı İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse’nin  iyi dilek ve başarı temennisi ile son buldu.

Toplantı bitiminde Halk Eğitimi Merkezi binasındaki çeşitli kurslar gezildi ve kurs etkinlikleri ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse  ve beraberindekilere bilgi sunuldu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
ineboluda ciftcilere 124 bin adet sebze fidesi dagitildi OMEgwlCE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

İnebolu’da çiftçilere 124 bin adet sebze fidesi dağıtıldı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde çiftçilere 124 bin 880 adet sebze fidesi dağıtıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi” çerçevesinde İnebolu ilçesinde çiftçilere 70 bin 350 adet domates, 45 bin 570 adet biber, 8 bin 960 adet salatalık olmak üzere toplam 124 bin 880 adet fide dağıtıldı.

İnebolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen fide dağıtım törenine İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç ile çiftçiler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Uçar, 2026 yılı itibarıyla ilçede bin 473 çiftçinin Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olduğunu ve fındık üretimi, örtü altı sebzecilik, arıcılık ve hayvancılık alanlarında ilçenin güçlü bir üretim kapasitesine sahip olduğunu vurguladı. Devletin tüm kurumlarının üreticilere verdiği desteklerin artarak sürdüğünü belirten Uçar, 2025 yılında çiftçilere 16,5 milyon TL destekleme ödemesi yapıldığını ve farklı projeler kapsamında binlerce fide ve sera desteği sağlandığını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin