İlçe Belediye Başkanlarından Vali Yavuz'a Veda Ziyareti - Karabük Haber Postası
va2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
09 Ocak, 2026 14:44 tarihinde yayınlandı
0
0

İlçe Belediye Başkanlarından Vali Yavuz’a Veda Ziyareti

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Adana Valiliği görevine atanan Karabük Valisi Mustafa Yavuz’a, ilçe ve belde belediye başkanları tarafından veda ziyareti gerçekleştirildi.

Yenice, Eskipazar, Eflani ve Ovacık ilçe belediye başkanları ile Yortan Belde Belediye Başkanı, Vali Yavuz’u makamında ziyaret ederek yeni görevine atanması dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini iletti.

Vali Mustafa Yavuz’a yapılan ziyarete; Yenice Belediye Başkanı Şekip Şertaş Karakaş, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa, Eflani Belediye Başkanı Hüsnü Akın, Ovacık Belediye Başkanı Ahmet Şahin ve Yortan Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki katıldı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen kabulde, Karabük’ün ilçe ve beldelerinde yürütülen çalışmalar değerlendirilirken, yerel yönetimler ile Valilik arasında bugüne kadar iş birliği ve uyum içerisinde hayata geçirilen hizmetler ele alındı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mustafa Yavuz, görev süresi boyunca belediye başkanlarıyla birlikte Karabük’ün gelişimi ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması adına önemli çalışmalara imza atıldığını ifade etti. Belediye başkanları ise Vali Yavuz’a Karabük’e sunduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kiz cocugu attigi mesajla kurtarildi 4 gozalti ngjlcwKV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mart, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kız çocuğu attığı mesajla kurtarıldı: 4 gözaltı

Samsun’un Atakum ilçesinde alıkonulduğunu iddia ederek cep telefonundan mesaj atıp yardım isteyen 16 yaşındaki kız çocuğu, polis ekiplerince kurtarıldı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Olay, Atakum ilçesi Körfez Mahallesi 5082 Sokak üzerindeki bir bekar evinde saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 yaşındaki B.B. adlı kız çocuğu uyuşturucu içilen ortamda alıkonulduğunu ve evden çıkmasına izin verilmediğini ileri sürerek bir yakınına cep telefonuyla mesaj atıp yardım istedi. Olay polise haber verildi. Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, belirlenen adrese operasyon düzenledi.

Polis ekipleri tarafından eve yapılan baskında B.B. adlı kız çocuğu kurtarılırken, evde N.T. (17) adlı bir kız çocuğunun daha bulunduğu tespit edildi. Yapılan incelemelerde evde bulunan şahısların uyuşturucu kullandıkları tespit edildi. Operasyonda uyuşturucu içme aparatları ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken, olayla ilgili yardım isteyen kızın ablası E.G. (20) ile N.B. (19), C.K. (23) ve C.Ö.Ç. (27) gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 1’i kadın 4 kişi bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin