Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Eylül, 2021 12:52 tarihinde yayınlandı
0

İl Sağlık Müdürü Sarı’dan COVİD-19 Uyarısı

Sarı: “Vaka sayımız ve can kayıplarımız artıyor”

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın açıkladığı son verilerde tablonun giderek kötüye dönmesi üzerine açıklama yapan, Karabük İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı; Karabüklüleri, Covid-19 salgınına karşı dikkatli olmaya ve tedbirlere uymaya davet etti.

Sağlık Bakanı Koca’nın yaptığı; “Bugünkü vaka sayısı 29.338. Yeni can kaybımız 260. Vaka sayılarında 20.000’i kritik eşik kabul ederken, şimdi neredeyse 30.000’e yaklaşmış durumdayız. Sosyal ortamlarda çok dikkatli olun. Maskenizi kullanın. Yaptırmadığınız aşılarınızı mutlaka yaptırın. Kritik bir dönemdeyiz.” Açıklamasının ardından, Karabüklüleri uyaran Karabük İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı; “İlimizde de vaka sayısı giderek artıyor. Maalesef can kayıplarımız da devam ediyor. Hepimiz tedbirlere uymalıyız. Aksi takdirde kayıplarımız artmaya devam edecek.” Diyerek daha da dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulundu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda aranan 1 sahis yakalandi Ufn5GwSw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da aranan 1 şahıs yakalandı

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen denetimde hakkında yakalama kararı bulunan 1 şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirile denetimde, bin 292 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapılırken, 331 araç kontrol edildi. Denetimlerde çeşitli suçlardan aranması bulunan 1 şahıs yakalanırken, trafik kurallarını ihlal ettiği tespit edilen 7 araca idari para cezası uygulandı.

Öte yandan, ekiplerin yaptığı kontrollerde 2 iş yeri ile 8 şahsa, 5326 Sayılı Kabahatler

Bizi sosyal medyadan takip edin