Reklam
Reklam

İl Sağlık Müdürü Sarı’dan COVİD-19 Uyarısı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Eylül, 2021 12:52 tarihinde yayınlandı
0

Sarı: “Vaka sayımız ve can kayıplarımız artıyor”

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın açıkladığı son verilerde tablonun giderek kötüye dönmesi üzerine açıklama yapan, Karabük İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı; Karabüklüleri, Covid-19 salgınına karşı dikkatli olmaya ve tedbirlere uymaya davet etti.

Sağlık Bakanı Koca’nın yaptığı; “Bugünkü vaka sayısı 29.338. Yeni can kaybımız 260. Vaka sayılarında 20.000’i kritik eşik kabul ederken, şimdi neredeyse 30.000’e yaklaşmış durumdayız. Sosyal ortamlarda çok dikkatli olun. Maskenizi kullanın. Yaptırmadığınız aşılarınızı mutlaka yaptırın. Kritik bir dönemdeyiz.” Açıklamasının ardından, Karabüklüleri uyaran Karabük İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı; “İlimizde de vaka sayısı giderek artıyor. Maalesef can kayıplarımız da devam ediyor. Hepimiz tedbirlere uymalıyız. Aksi takdirde kayıplarımız artmaya devam edecek.” Diyerek daha da dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulundu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Bolu’da D-100’de takla atan otomobilden burunları bile kanamadan çıktılar

boluda d 100de takla atan otomobilden burunlari bile kanamadan ciktilar Qgk7kJs7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da D-100 kara yolunda kontrolden çıkarak orta refüje çarpan otomobil takla attı. Araçta bulunan 2 kişi kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu.

Kaza, D-100 kara yolu Gölyüzü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 14 NA 873 plakalı otomobil kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, takla atarak yolun ortasında ters döndü. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü ve yolcu, tepetaklak olan araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D-100 kara yolunun 2 şeridi trafiğe kapandı. Polis ekipleri, olası bir başka kazayı önlemek amacıyla bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak trafik akışını yan yoldan kontrollü olarak yönlendirdi. Aracın kaldırılması için bölgeye oto kurtarıcı sevk edildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin