Reklam
Reklam
671cb6ed76963
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
26 Ekim, 2024 12:32 tarihinde yayınlandı
0

İl Sağlık Müdürü Kara’dan Endoskopi Ünitesine Ziyaret

Karabük İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki endoskopi ünitesine ziyaret gerçekleştirerek ünitedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaret kapsamında, hastaneye yeni atanan gastroenteroloji uzmanları Dr. Öğr. Üyesi Kenan Koşar ve Uzm. Dr. Abdurrahim Yıldırım ile bir araya gelen Kara, poliklinik hastalarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başhekim Doç. Dr. Erkan Doğan’dan alınan bilgiye göre, son 45 gün içerisinde hastanede 1100’den fazla endoskopi ve kolonoskopi işlemi yapıldı. Ayrıca, bölgede ilk kez uygulanan ERCP (Endoskopik Retrograd Kolanjiyopankreatografi) işlemlerinden 8 tanesi başarıyla tamamlandı.

Doğan, randevu sürelerinin 10 aydan 4 aya düşürüldüğünü ve tüm randevuların daha da kısa sürede gerçekleşmesi için çalışmalara devam ettiklerini ifade etti.

Ziyaretin ardından İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, sağlık hizmetlerinin her geçen gün daha iyi bir noktaya ulaşacağına olan inancını belirterek idarecilere ve sağlık çalışanlarına emekleri için teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
canikte mangala coskusu hwMl7gXc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Canik’te mangala coşkusu

Samsun’un Canik ilçesinde düzenlenen geleneksel Canik Mangala Turnuvası, yoğun katılımla renkli görüntülere sahne oldu.

Canik Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Canik Mangala Turnuvası’nda aileler ve gençler birincilik için kıyasıya mücadele etti. “Bağımsız Gelecek” temasıyla düzenlenen turnuvada, bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık oluşturulurken aile içi iletişimin güçlendirilmesi hedeflendi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, turnuvaya ilişkin yaptığı açıklamada, Canik Mangala Turnuvası’nı her yıl farklı temalarla düzenlemeyi sürdürdüklerini belirterek, “Canik Mangala Turnuvamızla ailelerimizle buluştuk, gençlerimizin sevincine ortak olduk. Tarihi akıl, zekâ ve strateji oyunumuz Mangala’nın etrafında buluştuğumuz turnuvamızı bu yıl Bağımsız Gelecek temasında gerçekleştirdik. Bağımlılıktan uzak, sağlıklı bir gelecek için buluştuğumuz turnuvamızda ayrıca aile kavramının önemini bir kez daha hatırlatarak aile içi iletişimin güçlenmesini de hedefledik” dedi.

Başkan Sandıkçı, Canik’te öğrencilerin hizmetine sunulan 27 adet Canik Akıl ve Zekâ Oyunları Sınıfı ile eğitim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, bu sınıflarda öğrencilerin tarihi akıl ve strateji oyunlarıyla buluşturulduğunu söyledi. Sandıkçı, öğrencilerin bu oyunlar sayesinde eğlenirken öğrenme fırsatı yakaladığını ve mantık yürütme ile problem çözme gibi bilişsel becerilerini geliştirdiğini kaydetti.

Canik Belediyesi ile Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen turnuva, ödül töreni ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin