Reklam
Reklam

İl Sağlık Müdürü Kara’dan Endoskopi Ünitesine Ziyaret

671cb6ed76963
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
26 Ekim, 2024 12:32 tarihinde yayınlandı
0

Karabük İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki endoskopi ünitesine ziyaret gerçekleştirerek ünitedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaret kapsamında, hastaneye yeni atanan gastroenteroloji uzmanları Dr. Öğr. Üyesi Kenan Koşar ve Uzm. Dr. Abdurrahim Yıldırım ile bir araya gelen Kara, poliklinik hastalarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başhekim Doç. Dr. Erkan Doğan’dan alınan bilgiye göre, son 45 gün içerisinde hastanede 1100’den fazla endoskopi ve kolonoskopi işlemi yapıldı. Ayrıca, bölgede ilk kez uygulanan ERCP (Endoskopik Retrograd Kolanjiyopankreatografi) işlemlerinden 8 tanesi başarıyla tamamlandı.

Doğan, randevu sürelerinin 10 aydan 4 aya düşürüldüğünü ve tüm randevuların daha da kısa sürede gerçekleşmesi için çalışmalara devam ettiklerini ifade etti.

Ziyaretin ardından İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, sağlık hizmetlerinin her geçen gün daha iyi bir noktaya ulaşacağına olan inancını belirterek idarecilere ve sağlık çalışanlarına emekleri için teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Arızalı ATV’yi tamir eden adama çarpıp kaçan sürücü yakalandı

arizali atvyi tamir eden adama carpip kacan surucu yakalandi jgp6w46Z
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da emniyet şeridinde arızalanan ATV’yi tamir etmeye çalışan adam, bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Olay yerinden kaçan yaşlı sürücü ise polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu kıskıvrak yakalandı.

Kaza, Bolu-Mudurnu kara yolu Yıldırım Beyazıt Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolda arızalanan bir ATV’ye yardım etmek isteyen F.Ö. (46), aracı emniyet şeridine çekerek tamir etmeye başladı. Bu esnada seyir halinde olan bir otomobil, emniyet şeridindeki F.Ö.’ye hızla çarptı. Çarpmanın şiddetiyle metrelerce savrulan talihsiz adam kanlar içerisinde yerde kalırken, sürücü aracıyla olay yerinden hızla uzaklaştı.

Hayati tehlikesi sürüyor

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan F.Ö., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan ve yoğun bakıma sevk edilen yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaçan sürücüyü araç parçaları ve kameralar ele verdi

Kazanın ardından kayıplara karışan sürücüyü yakalamak için Mudurnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kameralarını saniye saniye inceleyen ve olay yerinde kalan araç parçalarından yola çıkan polis ekipleri, kazaya karışan aracın plakasını ve sürücüsünün M.B. (73) olduğunu tespit etti. Şüpheli sürücü, Bolu’da düzenlenen operasyonla kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyete götürülen M.B.’nin ehliyetine 2 yıl süreyle el konulduğu bildirildi.

Meydana gelen kazayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin