Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Haziran, 2022 14:33 tarihinde yayınlandı
0

İl Sağlık Müdürlüğünden Yenice’ye Ekip Desteği

Yenice İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı, Yenice İlçesinde yaşanan sel ve heyelan nedeniyle Müdürlük olarak 3 Ambulans ve 1 UMKE aracı ile birlikte 112 acil sağlık hizmetleri personelinin Yenice Devlet Hastanesinde hazır olarak bekletildiğini söyledi.

Yenice ilçesinde etkili olan yağış nedeniyle İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı ile birlikte Destek Hizmetleri Başkanı  Yüksel Korkut ve Başkan Yardımcıları Dr. Turhan Sarıcı ile Hakkı Yıldız Yenice Devlet Hastanesi  ve Yenice Toplum Sağlığı Merkezini ziyaret ederek, Çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

İl sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı yaptığı açıklamada; “Alınan sağlık tedbirleri çerçevesinde, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı 3 ambulans ve 1 UMKE aracı ile birlikte 112 acil sağlık hizmetleri personeli Yenice Devlet Hastanesinde hazır halde bekletiliyor.  Ayrıca yağışlar devam ettiği müddetçe tüm ilçelerimizden günlük içme suyu numuneleri alınması için ekiplerimize talimat verildi” dedi.  (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokat sivas kara yolu yasanan taskin nedeniyle kisa sureli trafige kapandi AjvWaarx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı

Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.

Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.

Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin