Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Haziran, 2022 14:33 tarihinde yayınlandı
0

İl Sağlık Müdürlüğünden Yenice’ye Ekip Desteği

Yenice İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı, Yenice İlçesinde yaşanan sel ve heyelan nedeniyle Müdürlük olarak 3 Ambulans ve 1 UMKE aracı ile birlikte 112 acil sağlık hizmetleri personelinin Yenice Devlet Hastanesinde hazır olarak bekletildiğini söyledi.

Yenice ilçesinde etkili olan yağış nedeniyle İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı ile birlikte Destek Hizmetleri Başkanı  Yüksel Korkut ve Başkan Yardımcıları Dr. Turhan Sarıcı ile Hakkı Yıldız Yenice Devlet Hastanesi  ve Yenice Toplum Sağlığı Merkezini ziyaret ederek, Çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

İl sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı yaptığı açıklamada; “Alınan sağlık tedbirleri çerçevesinde, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı 3 ambulans ve 1 UMKE aracı ile birlikte 112 acil sağlık hizmetleri personeli Yenice Devlet Hastanesinde hazır halde bekletiliyor.  Ayrıca yağışlar devam ettiği müddetçe tüm ilçelerimizden günlük içme suyu numuneleri alınması için ekiplerimize talimat verildi” dedi.  (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
ozgur ozel ne bolunmenin ne kavganin pesindeyiz exTV6Njw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”

CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.

Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.

Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.

Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin