Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Haziran, 2022 14:29 tarihinde yayınlandı
0

İl Sağlık Müdürlüğünde “Masa Başı” Tatbikat

Karabük’te meydana gelebilecek afetlere karşı önceden önlem almak, afetlere karşı hazırlık yapmak ve yürütülecek hizmetleri değerlendirmek amacıyla İl sağlık Müdürlüğü  toplantı salonunda masa başı tatbikatı yapıldı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Karabük Üniversitesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Karabük Kızılay, Özel Medikar Hastanesi, İl Emniyet Müdürlüğü ve Karabük Belediyesinden 24 personelin katıldığı masa başı tatbikatında afet ve acil durumlara ilişkin müdahale çalışmalarında görev alacak hizmet gruplarının ve koordinasyon birimlerinin rolleri tanımlanmış, afet öncesi ve sonrasındaki müdahale planlamaları değerlendirildi. Ayrıca hizmet gruplarının da kendi arasında oluşturacağı koordinasyonun yanı sıra, çizilen senaryo çerçevesinde olay yönetiminde doğru harekât tarzlarının uygulanması, mevcut araç, gereç ve malzemelerle nasıl görev alacakları konularında farkındalık sağlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ardesende heyelan koy yolu ulasima kapandi yiut2F5Q
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Ardeşen’de heyelan: Köy yolu ulaşıma kapandı

Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Pınarlı köyünün üst kesimlerinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Pınarlı köyünün üst mevkiinde şiddetli sağanak yağış nedeniyle yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları yola düştü. Meydana gelen heyelan nedeniyle köy yolu ulaşıma kapandı. Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye Rize İl Özel İdaresi ekipleri sevk edildi. Kapanan yolda çalışma başlatan ekipler, temizlik işlemlerinin ardından yolu yeniden ulaşıma açtı.

Bizi sosyal medyadan takip edin