Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Haziran, 2022 14:29 tarihinde yayınlandı
0

İl Sağlık Müdürlüğünde “Masa Başı” Tatbikat

Karabük’te meydana gelebilecek afetlere karşı önceden önlem almak, afetlere karşı hazırlık yapmak ve yürütülecek hizmetleri değerlendirmek amacıyla İl sağlık Müdürlüğü  toplantı salonunda masa başı tatbikatı yapıldı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Karabük Üniversitesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Karabük Kızılay, Özel Medikar Hastanesi, İl Emniyet Müdürlüğü ve Karabük Belediyesinden 24 personelin katıldığı masa başı tatbikatında afet ve acil durumlara ilişkin müdahale çalışmalarında görev alacak hizmet gruplarının ve koordinasyon birimlerinin rolleri tanımlanmış, afet öncesi ve sonrasındaki müdahale planlamaları değerlendirildi. Ayrıca hizmet gruplarının da kendi arasında oluşturacağı koordinasyonun yanı sıra, çizilen senaryo çerçevesinde olay yönetiminde doğru harekât tarzlarının uygulanması, mevcut araç, gereç ve malzemelerle nasıl görev alacakları konularında farkındalık sağlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin