Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Haziran, 2022 10:50 tarihinde yayınlandı
0

İl Özel İdaresi’nden Türk Kızılay’ına kan bağışı

Karabük İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen ve meclis üyeleri ile personeller Türk Kızılay’ına kan bağışında bulundu.
Türk Kızılay Karabük Şubesi ekipleri tarafından İl Özel İdaresi merkez binasında kan bağışı için stant kurdu. İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Kökçü, İl Genel Meclis üyeleri ve personeller stanta gelerek kan bağışında bulundu.
Kurum olarak Türk Kızılay’ına kan bağışında bulunup bir farkındalık oluşturmak istediklerini belirten Başkan Sözen, “Kan bulma ile ilgili hepimiz sıkıntılar yaşamışızdır. Bu sebeple hepimiz kanın önemini bilmekteyiz. Bir ünite kan üç can, bilinciyle bundan sonraki süreçlerde de bu tür etkinliklere katkı sunmaya çalışacağız. Bizlere bu imkanı sunduğu için Kızılay Karabük Şubesi Başkanı Av. Cemalettin Yavaşçı’ya teşekkür ediyor, tüm hemşehrilerimizi kan vermeye davet ediyorum” dedi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
s 4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mayıs, 2026 09:45 tarihinde yayınlandı
0

Otomobil 50 metreden şarampole uçtu: 2 kişi araçtan atlayarak kurtuldu

Karabük’te freni boşalan otomobil, yaklaşık 50 metre yükseklikten şarampole yuvarlandı. Araçta bulunan 2 kişi ise atlayarak kurtuldu.

Kaza, Üniversite Mahallesi Efsanur Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Habibullah Ş. idaresindeki 74 AAB 181 plakalı Fiat Tofaş marka otomobil, park halindeyken iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metrelik yükseklikten aşağı yuvarlandı.

Kazada otomobil hurda yığınına dönerken, sürücü Habibullah Ş. ile yanında bulunan C.B. araçtan atlayarak kazadan yaralı kurtuldu. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince merdivenle bulundukları yerden alınan yaralılar, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne (KEAH) kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin