Karabük İl Özel İdaresi personelleri sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde huzurevindeki yaşlıları ziyaret etti.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile birlikte hazırlanan ’Huzura Özel Vefa’ projesi doğrultusunda İl Özel İdaresi personelleri Karabük Yücel Huzurevi Müdürlüğünü ziyaret etti.
Personeller bir araya geldikleri huzurevindeki yaşlıların yaşam deneyimlerini, geçmiş yaşam tecrübelerini dinleyerek sosyal ortamın güçlendirilmesini, kuşaklar arası bağı güçlendirerek İl Özel Idaresi arasında inşa edilen ilişkiler ve paylaşımlar sayesinde bir köprü kurmayı hedefliyor.


İl Özel İdaresi personelleri huzurevindeki yaşlılarla bir araya geldi
Zonguldak’ta bin 627 personel bayram için sahada
Zonguldak’ta Kurban Bayramı’nın son gününde de emniyet ve jandarma ekipleri vatandaşların huzur ve güvenliği için görev yapmayı sürdürüyor. Kent genelinde bin 627 personel ve 209 ekip ile denetimlerin aralıksız devam ettiği bildirildi.
Bayram tatilinin dönüş yolculuğuna çıkan sürücülere yönelik uygulamalarını sürdüren ekipler, özellikle hız limitlerine uyulması, emniyet kemeri kullanılması, takip mesafesinin korunması ve yorgun şekilde araç kullanılmaması konusunda uyarılarda bulundu.
Zonguldak genelinde görev yapan ekiplerin trafik denetimlerinin yanı sıra asayiş uygulamalarını da sürdürdüğü öğrenildi.
Yetkililer, vatandaşların güvenli şekilde sevdiklerine ulaşabilmeleri için denetimlerin bayram süresince aralıksız devam ettiğini belirterek sürücülere dikkatli olmaları çağrısında bulundu.

